TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

 

Socialdemokratisk flagga

 

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

 

Jag bloggar för en politik med traditionella socialdemokratiska ingredienser av solidarisk arbetsmarknad, sjukvård, omsorg och skola. Jag vill att mitt parti otvetydigt för oss smås talan i ett samhälle där vinstmaximering och egenintresset satts i förgrunden.  
 

I valet 2014 vann vi över Högeralliansen.  Tyvärr fick det destruktiva SD en kraftfull vågmästarställning.  Det behövs alltså politisk fingerfärdighet för att hantera situationen, särskilt som det behövs kraftåtgärder för att stoppa nedbrytningen av det Folkhem som vi Socialdemokrater byggt upp en gång. Vi måste fortsätta och öka kampen för en ny vänsterpolitik i Sverige och samtidigt isolera SD. En regering som sätter jobben först istället för orättvisa skattesänkningar på lånade pengar, som tar kamp för klimatet och välfärden, och som aktivt minskar klyftorna. 

 

Jag är bosatt utanför Ystad och aktiv i arbetarkommunen där.  Om du bor här i trakten så hoppas jag att du också engagerar dig för socialdemokratin.  Det är vi som företräder småfolket mot de starka i samhället. 

 

Rösta socialdemokratiskt! 

 

All publicering på bloggen sker inom ramen för journalistisk,  litterär eller konstnärlig verksamhet i enlighet med SFS 1998:204.

 

 Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM