TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Välkommen till Socialdemokraterna i Mullsjö detta är vår officiella hemsida för den lokala kommunpolitken.Vi önskar alla medlemmar och sympatisörer en trevlig sommar så hörs vi igen under augusti.Åtgärde vi gjort
Ordföranden har ordet

Kicki Svensson 

Kicki Svensson

Det är fantastiskt för mig och att ha fått ett så ärofyllt uppdrag att få vara ordförande för Socialdemokraternas Framtidsparti i Mullsjö.

Ser fram emot att kunna jobba med utåtriktad verksamhet och synas ute bland våra medlemmar och att även värva nya partikamrater. 

Jag hoppas att kunna bidra med mitt engagemang för att inspirera människor att bli mer aktiva i politiken.

Dessutom brinner jag för allas lika värde i samhället.

Vill du vara med och påverka politiken i Mullsjö kommun, ta kontakt med någon av oss i styrelsen, det finns många olika sätt att vara med och påverka. Något sätt passar säkert också dig.

Ps. Skriv en rad och tyck till om vår politik, glöm inte att ange din egen e-postadress så jag säkert kan ge dig besked. I annat fall kommenteras dina funderingar direkt här på hemsidan. Skriv till Katarina Karlsson  eller till Socialdemokraterna i Mullsjö

Ni glömmer väl inte att vi också finns på Facebook, klicka på den här länken så kommer du direkt dit. <Mullsjö Socialdemokrater på Facebook>


LöpsedelHär läser du våra senaste inlägg


2016-07-18 Dax för världen att hålla andan.
Partikonventet som räknar med att välja Trump som presidentkandidat.
<Läs mer via denna länk>

2016-07-14 Semester 2016 Under semestertider är normalt den politiska intensiteten lägre och av den anledningen uppdaterar vi inte vår hemsida lika ofta som vanligt.


2016-07-05 Våra senaste S-Nytt
- Sverige tar plats i FN:s säkerhetsråd.

-Överens-kommelse ang sänkta överskottsmål.

-Gransknings-betänkande i KU

2016-06-20 Vad -händer om Brexit inträffar?
Nu går snart Britterna till val ang om de ska stanna kvar i EU eller lämna. Vilka konsekvenser får det för övriga Europa om de faktiskt lämnar. Blir det slutet för Europaunionen eller finns det utvägar? Vi frågar också dig ska Sverige också agera om England lämnar EU?
<Aftonbladet idag>

2016-06-16 Stora påfrestningar på landets socialtjänster.
Antalet anställda har i många fall fördubblats. Anledningen till detta är den höga arbetsbelastningen, svårigheter att hitta socialsekreterare samt antalet barn och ungdomsärenden.
Det meddelar idag <Dagens Samhälle>

2016-06-01 Kommunal har fått en ny ordförande.
Tobias Baudin valdes till ny ordförande i Kommunal. Detta skedde vid kommunals kongress som igår valde att inte bevilja tidigare ordföranden Annelie Nordström  ansvarsfrihet efter sina tidigare vidlyftiga ageranden.

Tänkvärda ord

"Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffa sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage. I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet"

Per-Albin Hansson 1928


Följ oss på FacebookFölj oss på Facebook

Vi underhåller den sidan flera gånger per vecka och är kanske det snabbaste mediet vi har just nu. Där läser du om våra medlemsmöten, aktiviteter i valrörelsen men också om vad som sker i vårt politiska arbete i Mullsjö Kommun. Klicka bara på FB-loggan så tar vi dig dit direkt. 


 Bli medlem nu


Klicka på ramen ovan eller SMS:a SAP (mellanslag) medlem (mellanslag) tiosiffrigt personnummer till 72456.
Vår interna del av hemsidan

För dig som vill veta mer ska du veta att medlemmarna alltid har en möjlighet att komma åt vår interna information. Klicka på vårt parti och därefter på intern information. Behöver du lösenordet dit kontakta webmaster så löser vi den saken åt dig.


Klickaa på länken för att bli medlem 

Klicka på bannern "Bli medlem" så kommer du direkt till inskrivningsformuläret

ABF VÅRT STUDIEFÖRBUND

Senaste studieprogrammet från ABF

Vi samarbetar med ABF då det gäller samtliga våra studier och bildningsinsatser.

Vi erbjuder billiga lösningar på dina kunskapsbehov och dessutom i en trevlig och kamratlig anda.

Inget ämne är för litet eller obetydligt. ABF lovar dessutom att man gör sitt yttersta för att bistå med förslag till lösningar, studiematerial för att cirkeln eller arrangemanget ska bli optimalt.

Välkommen att studera med oss, Mullsjö socialdemokrater.


 

 

Besökare hos oss

 

Senaste nyttNu har över 166.000 besökare hittat hit till vår hemsida. Socialdemokraterna i Mullsjö har verkligen fått en flygande start på webben. Vi vet numera också att våra politiska motståndare också ägnar vår hemsida ett visst intresse. Tack alla ni som tittar in för att få senaste nytt i kommunalpolitiken. Välkommen tillbaka!

Stabil besöksfrekvens, det är roligt för vår lilla arbetarekommun.

 

Politisk Redovisning

Nu redovisar vi också våra avvikande meningar i den politiska debatten, därför satsar vi nu på att redovisa våra reservationer som vi lägger i debatten. <Läs mer här>. Du hittar de motioner vi skriver här <Motioner till fullmäktige> och de interpellationer som vi skriver återfinner du via denna länk <Interpellationer>

 

Nu återfinner du socialdemokraternas politiker i fullmäktige på en egen sida här på vår sajt. Du återfinner den via denna länk <Fullmäktigegruppen på bild>

 

Bloggarna hälsas välkomna till vår hemsida. Visa var du står genom att ge uttryck för dina funderingar via en egen blogg. Inget är för stort eller för litet, välkomna. Skicka en länk till webmaster så länkar vi upp din blogg. Senaste Mullsjöbloggen via denna länk.

 

  

 

Socialdmokraterna - ett parti i människors vardag

Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM