TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Välkommen till Socialdemokraterna i Mullsjö detta är vår officiella hemsida för den lokala kommunpolitken.

Åtgärde vi gjort
Ordföranden har ordet

Kicki Svensson 

Kicki Svensson

Det är fantastiskt för mig och att ha fått ett så ärofyllt uppdrag att få vara ordförande för Socialdemokraternas Framtidsparti i Mullsjö.

Ser fram emot att kunna jobba med utåtriktad verksamhet och synas ute bland våra medlemmar och att även värva nya partikamrater. 

Jag hoppas att kunna bidra med mitt engagemang för att inspirera människor att bli mer aktiva i politiken.

Dessutom brinner jag för allas lika värde i samhället.

Vill du vara med och påverka politiken i Mullsjö kommun, ta kontakt med någon av oss i styrelsen, det finns många olika sätt att vara med och påverka. Något sätt passar säkert också dig.

Ps. Skriv en rad och tyck till om vår politik, glöm inte att ange din egen e-postadress så jag säkert kan ge dig besked. I annat fall kommenteras dina funderingar direkt här på hemsidan. Skriv till Katarina Karlsson  eller till Socialdemokraterna i Mullsjö

Ni glömmer väl inte att vi också finns på Facebook, klicka på den här länken så kommer du direkt dit. <Mullsjö Socialdemokrater på Facebook>


LöpsedelHär läser du våra senaste inlägg


2016-05-25 KF fattade beslut om medel till socialjouren.
Tidigare har socialnämnden fattat beslut om att köpa in socialjour till kommunen. Detta i ett samarbete mellan Jönköping, Habo och Mullsjö. Politiken vill komma närmare en professionell verksamhet där säkerheten kan tryggas. Kommunen har sedan många år tillbaka haft en politisk socialjour och den lämnar vi nu bakom oss.
Igår tillstyrkte KF om extra medel till den nya verksamheten som startar 1 juni.
Ett bra beslut menade Socialnämndens ordförande Christer Rube.

 

2016-05-21 Satsningar på socialtjänsten.
De försämringar som alliansen gjorde i socialförsäkringssystemen, sjukförsäkring samt A-kassa som ledde till att många människor hamnade i kommunens försörjningsstöd måste nu stärkas enligt Åsa Regnér. Det är bra och välbehövligt anser vi också. <Dagens Samhälle>

SD vill styra
Ja vad vore mer klart än så.
Att styra och ställa är nog SD:s våta dröm


2016-05-01 Traditionsenlig frukost.
Som traditionen numer bjuder var det den här gången Socialdemokraterna i Habo som stod för 1 Majfrukosten.
Markus Eskdahl talade och och han beskrev det unika med att både Habo och Mullsjö nu styrs av Socialdemokrater.
Nästa år står Mullsjö värd för arrangemanget.

2016-04-26 SD i Habo på tapeten igen.
Nu diskuterar media krigsbrott. En av deras medlemmar pekas nu ut som brottsling. Läs mer i <JP idag>

2016-04-21 Bra betyg för socialtjänsten i Mullsjö.
I en enkät som personer som använts sig av sociatjänsten har fått fylla i, visar det sig att Mullsjö kommun har fått högt betyg för sina tjänster.
<JP idag>

2016-04-19 Media spekulerar vilt om vad som ska ske nu.
Nu är verkligen spekulationerna i full blom vad avser regeringen och dess duglighet efter gårdagens avhopp av Kaplan. Alliansföreträdarna har varit snabba med att kritisera regeringschefen. Vi vill bara påminna om alla de avhopp som vi fick se då förra regeringschefen tvingades att låta minister efter minister lämna sitt jobb. Vi minns väl alla hur det var med ej betalda TV-licenser mm. Man ska nog inte kasta sten när man sitter i glashus.


Tänkvärda ord

"Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffa sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage. I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet"

Per-Albin Hansson 1928


Följ oss på FacebookFölj oss på Facebook

Vi underhåller den sidan flera gånger per vecka och är kanske det snabbaste mediet vi har just nu. Där läser du om våra medlemsmöten, aktiviteter i valrörelsen men också om vad som sker i vårt politiska arbete i Mullsjö Kommun. Klicka bara på FB-loggan så tar vi dig dit direkt. 


 Bli medlem nu


Klicka på ramen ovan eller SMS:a SAP (mellanslag) medlem (mellanslag) tiosiffrigt personnummer till 72456.
Vår interna del av hemsidan

För dig som vill veta mer ska du veta att medlemmarna alltid har en möjlighet att komma åt vår interna information. Klicka på vårt parti och därefter på intern information. Behöver du lösenordet dit kontakta webmaster så löser vi den saken åt dig.


Klickaa på länken för att bli medlem 

Klicka på bannern "Bli medlem" så kommer du direkt till inskrivningsformuläret

ABF VÅRT STUDIEFÖRBUND

Senaste studieprogrammet från ABF

Vi samarbetar med ABF då det gäller samtliga våra studier och bildningsinsatser.

Vi erbjuder billiga lösningar på dina kunskapsbehov och dessutom i en trevlig och kamratlig anda.

Inget ämne är för litet eller obetydligt. ABF lovar dessutom att man gör sitt yttersta för att bistå med förslag till lösningar, studiematerial för att cirkeln eller arrangemanget ska bli optimalt.

Välkommen att studera med oss, Mullsjö socialdemokrater.


 

 

Besökare hos oss

 

Senaste nyttNu har över 161.000 besökare hittat hit till vår hemsida. Socialdemokraterna i Mullsjö har verkligen fått en flygande start på webben. Vi vet numera också att våra politiska motståndare också ägnar vår hemsida ett visst intresse. Tack alla ni som tittar in för att få senaste nytt i kommunalpolitiken. Välkommen tillbaka!

Stabil besöksfrekvens, det är roligt för vår lilla arbetarekommun.

 

Politisk Redovisning

Nu redovisar vi också våra avvikande meningar i den politiska debatten, därför satsar vi nu på att redovisa våra reservationer som vi lägger i debatten. <Läs mer här>. Du hittar de motioner vi skriver här <Motioner till fullmäktige> och de interpellationer som vi skriver återfinner du via denna länk <Interpellationer>

 

Nu återfinner du socialdemokraternas politiker i fullmäktige på en egen sida här på vår sajt. Du återfinner den via denna länk <Fullmäktigegruppen på bild>

 

Bloggarna hälsas välkomna till vår hemsida. Visa var du står genom att ge uttryck för dina funderingar via en egen blogg. Inget är för stort eller för litet, välkomna. Skicka en länk till webmaster så länkar vi upp din blogg. Senaste Mullsjöbloggen via denna länk.

 

  

 

Socialdmokraterna - ett parti i människors vardag

Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM