TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag är mellan varven en person som gärna vill vara ensam. Helt ensam.

Ja, inte ensam ensam, utan mer tillfälliga stunder av ensamhet, då jag kan ägna mig helt åt mina egna tankar, funderingar och ibland även ge utlopp åt mina mer kreativa sidor. Men sedan har jag alla de stunder då jag inte är ensam, utan möter nya människor. Människor med helt andra saker i bagaget än jag. Å jag älskar alla de mötena, också…

 

Under årens lopp har det funnits tillfällen då jag, ensam, gjort och genomfört saker som blivit väldigt bra. Det har varit roligt såklart, och lärorikt. Men sen har det funnits tillfällen då jag tillsammans med andra också lyckats genomföra saker och visst är det väl en helt annan känsla när man kan dela glädjen och framgången med någon annan?!

Självklart är ju inte livet alltid ”en dans på rosor”, men även ”mindre lyckade” tillfällen i livet, tycker iaf jag är lättare att klara av, om man kan dela dom med någon.

 

Vad vill jag då ha sagt med detta?

 

Jo egentligen inget annat än att jag, den här gången, vill slå ett slag för samarbetet tillsammans.

 

Samarbetet mellan kvinna-kvinna, man-man, kvinna-man, flicka-pojke, barn-vuxen, o.s.v., men jag vill också slå ett slag för samarbetet inom arbetarrörelsen!

 

Att mötas och samtala, utbyta erfarenhet, diskutera och ha åsikter, åsikter som inte alltid behöver eller ska vara lika och att lyssna på andra. Allt detta är bra sätt att utvecklas, skaffa sig kunskap, förståelse, insikt, metoder och arbetssätt på. Tillsammans.

 

Så upp och hoppa och låt oss mötas i ett ”tillsammans” där ute på arenan!

 

Å som alla vet, tillsammans är vi starka(re)!!

 

Katarina Hedberg

 2007-02-09, 07:12  Permalink
Andra bloggar om:  


Bookmark and Share
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM