TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

vMed Stefan Löfven som partiordförande och Karl-Petter Thorvaldsson som ordförande kan svensk arbetarrörelse möta framtiden med ledningar som har stor erfarenhet och känsla för att en utveckling av näringslivet i hela vårt avlånga land. En avgörande förutsättning för att ge bygderna utveckling och alla möjligheter att få ett bra jobb.


vLO:s valberedning har till sist lyckats bli enig om den nye LO-basen. Valberedningen föreslår Karl-Petter Thorwaldsson som ordförande och Tobias Baudin som 1:e vice ordförande.

”Jag är mycket glad att en enig valberedning nu kan presentera ett förslag. LO behöver både Karl-Petter Thorwaldsson och Tobias Baudin i ledningen. Båda är kunniga och har många idéer om hur vi ska ta ett starkt LO vidare. Det känns mycket hoppfullt inför framtiden”, säger valberedningens ordförande Hans Tilly i ett pressmeddelande.

Fredagen den 25 maj startar LO-kongressen, där en ny ordförande officiellt ska koras.Tord Oscarsson2012-05-12, 08:28  Permalink


Debattörer här blev upprörda när Reinfeldt kallade Svenskt Näringsliv för ett särintresse. Hur är det med upprördheten nu när LO, ett särintresse, mer eller mindre öppet deklarerar att SAP är en del av Arbetarrörelsen, och Arbetarrörelsen är till största delen LO. Skall den politiska delen av Arbetarrörelsen följa Arbetarrörelsens direktiv och målsättningar?
Det var arbetare som startade socialdemokratiska arbetarekommuner för får rösträtt, rätt att bilda fack och mänskliga rättigheter i allmänhet. Därför finns ett samarbete alltjämt mellan arbetare/ löntagare föreningar och fack.

Jag har läst att M har kontakter och visst samarbete med privata vårdbolag t.ex. Carema. Återigen sopa rent framför egen dörr innan n i ger er på andra.
Var har du läst, att Carema har styrelseledamoöter i Moderata Samlingspartiet?
Tord skriver: "M har kontakter och visst samarbete med privata vårdbolag t.ex. Carema."

Nu läser jag en blogg att Dagens Samhälle attackerar DN för tendentiös och oriktiga uppgifter om Carema-skandalen med Koppargården. Detta har tagits upp i en ledare i SvD.
SvD är inte Moderaterna och har för övrigt samma ägare som Aftonbladet. Är det SvD du syftar på och tror att Moderata Samlingspartiet samarbetar med Carema????
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM