TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

v


Dött lopp Löfven — ReinfeldtBehålla moderatledaren Fredrik Reinfeldt som statsminister eller byta till Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven?


Det går lika bra vilket som, anser väljarna efter den senaste partiledardebatten i tv.


Enligt en mätning av opinionsinstitutet Yougov, publicerad i Metro, vill 36 procent behålla Reinfeldt och lika många föredrar Löfven. I januari ville 47 procent ha Reinfeldt.


Stefan sa på 1 maj; "Arbetslöshet är frihetens motsats. Arbetslöshet håller tillbaka människor, släcker drömmar och bryter efterhand ned en människas självkänsla. Vårt besked här idag är: Vi tror på våra ungdomar, och vi ska göra det möjligt för varenda ung kille och tjej att tro på framtiden!"


15 000 personer samlades på Götaplatsen i Göteborg för att fira 1 maj och lyssna till Stefan Löfvens tal.


Läs hela talet här.


På alla områden kommer nu krav på mycket större insatser som måste gå före skattesänkningar. Det gäller reparation och byggande av bostäder, utbyggnad och upprustning av  järnvägarna, åtgärder för att minska ungdomsarbetslösheten. Jämförelse med andra EU-länder ligger ungdomsarbetslösheten i Sverige över genomsnittet. Med anledning av det arrangerade LO ett seminarium om ungdomsarbetslösheten på Europadagen d.v.s. i dag onsdagen den 9 maj


Förhoppningar knyts till Stefan Löfven- inte minst från fackligt håll.


Tord Oscarsson
2012-05-09, 22:06  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM