TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

vVårt parti, Socialdemokraterna, har funnits i över 120 år. Sedan vi bildades har världen förändrats i grunden. Det ställer oerhörda krav på oss som politisk folkrörelse. Vi måste utveckla och anpassa våra arbetsmetoder för att möjliggöra för människor att vara en del av vår rörelse. Vårt mål är att Socialdemokraterna ska bli Sveriges mest ödmjuka, nyfikna och öppna parti.
2009 års partikongress fattade beslut om riktlinjer för partiets organisatoriska verksamhet. Kongressen gav även partistyrelsen i uppdrag att genomföra en utredning i syfte att stärka folkrörelsearbetet.

Partistyrelsen tillsatte därför en organisationsutredning. Utredningen ska lämna förslag på hur partiet bör organiseras i framtiden.
Nu skickar vi ut ett diskussionsmaterial för att väcka diskussion och skapa en kreativ process för att få in synpunkter på hur partiet kan utvecklas för att möta framtiden.

Du kan ensam eller tillsammans med andra svara på alla eller några av frågorna i materialet. Jag hoppas att vi runt om i landet kan ordna öppna möten och samtal tillsammans med andra folkrörelseorganisationer. Det finns många gemensamma utmaningar som folkrörelserna behöver diskutera. Hur stärker vi medlemskapets värde, utvecklar medlemsstudier och skapar engagemang är några exempel på möjliga teman.

Jag ser fram emot att få läsa dina synpunkter.
Med vänliga hälsningar

Carin Jämtin
Partisekreterare

Här kan du skicka in dina synpunkter senast den 10 maj.

Tord Oscarsson2012-03-09, 17:37  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM