TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

v
 Vi önskar dig en skön helg. Vi hoppas du snart kan komma till Norrland. Där finns många som vill lyssna på dig men inga som tänker jaga Dig som  i Stockholmsmedias brutala  skandaliseringsdrev.


I DN skriver Kajsa Ekis Ekman

kulturdebatt@dn.se


Vi ser en utveckling där de ledare som har medierna i sina händer, som Berlusconi, kan begå brott på brott och ändå klara sig. Och där de ledare som försöker genom­driva sociala välfärdsreformer, som Obama, utsätts för hatkampanjer av Murdochägda Fox News.


De senaste två svenska social­demokratiska partiledarna (Mona Sahlin och Håkan Juholt) har båda fått utstå mediala drev utan like. Ingen anledning är för liten, inget fel för obetydligt för att kräva ledarens avgång. Jag bara undrar: är det tillåtet – för någon – att vara socialdemokratisk partiledare?


Jag har i kväll hört radion, sett på TV och läst tidningar på nätet. Det handlar om en hysterisk manisk  kritik mot Håkan Juholt och S med mål att han ska drivas bort från sitt ordförandeskap.


De tänker: Nu har drevet pågått i veckor och inte gett resultat utan karln  sitter hos Lotta Bromé och  säger att han inte alls är intresserad av en timeout. Denna f.d. lokaltidningsjournalist från Oskarshamn förstår inte att han ska vara ödmjuk. I stället säger den j-n:

– Jag kör på för fullt. Jag är beredd att rida ut stormen och sitta kvar.2011-10-14, 00:00  Permalink


Detta är en intern socialdemokratisk kampanj mot Juholt av socialdemokrater. Inte något drev från Stockholmsmedia. Helt och hållet styrt från Sveavägen.
Christer Bengtsson! Länk på det?

S har valt Håkan Juholt som ordförande. Det finns ingen vice ordförande. S i landet går inte på drevjournalisternas försök att få bort honom. Han ska fortsätta göra sitt jobb.
Mia: Christer har ju rätt det finns flera inom S som vill ha bort Juholt. Om dryga timmen är risken/chansen att han är rökt stor. "Han klarar inte helgen säger källor högt upp i partiet".

"Enligt Mariam Osman Sherifay bör Håkan Juholt avgå så fort som möjligt.

– Jag hoppas verkligen det. Vi skulle inte klara av fler avslöjanden i morgon. Min besvikelse är stor.

Enligt uppgift till TT vill flera distrikt att Håkan Juholt ska avgå frivilligt och de ska ha fört fram detta till partisekreterare Carin Jämtin. "

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/partistyrelseledamot-kraver-juholts-avgang_6550475.svd

http://www.expressen.se/nyheter/1.2589447/juholts-svek-mot-partikamraten

Osv du läser väl själv media (även om du bara läser s-info så ser du kritiken även här i olika bloggar)

Johan Svensson

Nu är det ju så att det är S kongress som väljer och avsätter partiordförande och inte några högertidningar som sitter och hittar på hemliga käller.
Kjell: Mariam Osman Sherifay är med i partistyrelsen och det finns fler på hög nivå som gått ut offentligt. Så nej det är inte stora hemska högertidningarna som hittar på, de får info från personer i partiet.
S har en enormt viktig uppgift. Jag läste i går om att FP skulle göra en högersväng:

Partiledaren Jan Björklund vill att partiet profilerar sig med två gammelmoderata paradfrågor.

Folkpartiet laddar för en högersväng på landsmötet som inleds på fredagen. Partiledaren Jan Björklund vill att partiet profilerar sig med två gammelmoderata paradfrågor: att ta bort Las och kraftigt sänka marginalskatten. ”Vi drar olika slutsatser, de nya Moderaterna och vi”, säger FP-ledaren i en DN-intervju.


Vi har alltså en Allians där partierna tävlar om att vara mest åt höger. Jag drar slutsatsen att svenska folket behöver en stark socialdemokrati.


Därför nu gäller att stärka partiet på alla fronter. Några avgångar kommer inte på fråga. Det sanslösa drev som radio,TV,tidningar i främst Stockholm ägnar sig ska mötas med offensiv Socialdemokratisk politik.


Johan Svensson som svarade i Christers ställe.

Visst men för varje rubrik "Tunga S-namn vill att Juholt ska avgå
Kunde rubriken vara "Tunga S namn vill ha Juholt kvar och inte minst härpå Sbloggar hittar du också ett stort stöd för honom.
Naturligvis läser jag tidningar och tack och lov för S-bloggar
Tidningen läser jag kritiskt.Ta idag t.ex!
Hur många är skrivna ur alla dessa människors synvinkel som faktiskt vill ha Juholt kvar?
Ex Johan så läser jag tidningen kritiskt på det vis att hur mycket skrev ex Lena Mellin om moralen i att Anders Borg hade svart barnflicka mellan 1999-2001?
Hur ser bilderna ut?
Hur mycket står det om Carl Bildt?
Helsidor?
Skavlan frågade ju från många olika synvinklar
Hur följs det upp i media?
Först var det regelverket Juholt inte följt,sedan finns det inget regelverk,då bli det moralen istället.
Detta flyttar fokus så det enda som till slut är glasklart är syftet.Syftet är glasklart!
Rop på avgång.
Men den går vi inte på oavsett hur detta landar.
Hej
Brott eller inte brott ser jag inte som det viktigaste.
Vill verkligen socialdemokratin företrädas av en person som inte någon gång reflekterade över att han och hans ?bo fick hyran betald av skattemedel.
För mig verkar det osannolikt.
Har de aldrig under dessa månader tillsammmans över en frukost eller middag funderat över om det är rätt eller fel att två högavlönade vuxna personer får fullt bidrag till hyran, emedan ensammstående föräldrar med barn får söka, redovisa inkomster, kontrolleras och i efterhand granskas, för att få bostadsbidrag.
För mig är det helt osannolikt,
såvida denna duo inte tyckte att de var berättigade till det.
Min socialdemokrati bekänas inte av att förträdas på detta sätt.
Att andra riksdagspolitker gör mer fel eller lika mycket fel hjälper inte det minsta. Det blir egentligen bara värre.
Hur utbrett är fusket inom de förtroendevaldas värld?
Roger
Johult betalar tillbaka allt. I dag framkom att det fanns inga skrivna regler om hur mak/sambo ska hanteras förrän den 10 oktober.

Man antar nu att eftersom det inte fann regler och praxis som visar exakt hur det ska hanteras har åklagaren inte grund för

Jag kan gå tillbaka i historien och berätta om hur politiker från olika partier åtalats för div. brott men ändå suttit kvar.
Roger Brelin

Om Johult hade varit kvar på sitt gamla jobb i Oskarshamn så skulle med stor säkerhet hans sambo också bott i Oskarshamn. Men nu är han invald i Risksdagen och måste ha dubbla boenden. Om då hans sambo vill vara nära han är det då så konstigt . Dom har ju den extra kostnad som lägenheten kostar hyra varje månad på grund av han...
Betalar fru Reinfeldt och hans ungar marknadshyra för boendet i sahlgrenska? Hur tar sig ungarna till skolan? I taxi? betald av oss?
Där satt den kalle kula.Du är kanon!
haha en kanonkula!
Kalle Kula och Mia sjöqvist.

Kalle Kula blandar nog ihop begreppen? Sahlgrenska är ett sjukhus i Göteborg. Tror inte Statsministern med familj vill bo på ett sjukhus?

Sagerska huset (kallades tidigare palatset) i Stockholm är till för Statsministerns boende. Man kan undra varför ni inte beklagade detta när Göran Persson bodde där?

När det gäller deras barn och taxiresor, så är det Säpo som avgör hur barnen ska transporteras. Precis lika som Håkan Johult, som körs av Säpo. Betalas av skattemedel.

Det är lätt att vräka ur sig saker som man inte har belägg för. Sådana som Kalle och Mia anser jag gör mer skada än nytta för socialdemokraterna. Ni är inte trovärdiga!

Ett berömvärt uttryck låter: "Endast den okunnige är tvärsäker" (Kanonroligt)
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM