TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://i.anp.se/Socialdemokraterna/Vikanintevanta_banner1.jpg 
http://www.anp.se/upload/Socialdemokraterna/greyborderleft3.gif 
 Nyhetsbrev september 2010  
http://www.anp.se/upload/Socialdemokraterna/greyline2.gif 
http://www.anp.se/upload/Socialdemokraterna/greyborderright22.gif 
 

http://www.anp.se/upload/Socialdemokraterna/whitetop.gif

http://i.anp.se/Socialdemokraterna/Mona_Sahlin_svartvit_halvfigur22.jpg 

 
 Hej Tord Oscarsson,

Idag är det bara en vecka kvar innan svenska folket ska bestämma väg för Sverige. Ett avgörande val för vilket Sverige vi vill se i framtiden och vilket land vi vill lämna över till våra barn och barnbarn.  

Ikväll klockan 20.00 möter jag Fredrik Reinfeldt i debatt i SVT. Jag kommer att pressa Reinfeldt på varför han tillåter gräddfiler i vården och gör cancersjuka försäkringslösa. Ungdomsarbetslösheten kallar han för en synvilla, pensionärer kallas miljonärer och straffbeskattas. Vi måste sätta stopp för högerpolitiken. Sverige har inte råd med fyra år till med fortsatt stora skattesänkningar. Vem får betala då? Hur många jobb ska offras i välfärden, hur stora kan barngrupperna bli i förskolan och hur många ska behöva utförsäkras för att Fredrik Reinfeldt ska kunna sänka skatterna?

Jag reser runt Sverige just nu. Jag lyssnar på berättelser och drömmar om minskade klyftor, fler jobb och bättre välfärd. Jag ser vilket fantastiskt jobb socialdemokratiska partiarbetare och sympatisörer gör. Jag hör hur många dörrar som knackas och hur många telefonsamtal som rings. Det är viktigt, det är det som avgör. Därför hoppas jag att du kan göra ännu lite mer för att vi ska kunna byta färdväg för Sverige. Fler dörrar måste knackas, fler kaffekoppar delas ut och fler grannar och vänner måste ringas för att vi ska vinna valet.

En vecka kvar och nu ger vi järnet för valseger!

Vänligen,

Mona Sahlin

PS. I skrivande stund har snart 700 000 samtal genomförts i den största samtalskampanjen någonsin. 300 000 fler måste till. Dra ditt strå till stacken – knacka dörr, ring väljare och kämpa ända in i kaklet.

Tord Oscarsson


2010-09-12, 17:17  Permalink
Andra bloggar om:  


Inte illa Tord, brev från högste bossen! Bara att kämpa på! Skall bli spännande att se debatten ikväll, men tillsvidare håller jag på alliansen :-) Lycka till!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM