TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Henrik Brors skriver i DN: Ont om satsningar i budgeten
Man kan naturligtvis misstänka att Anders Borg målar upp en förskönad bild särskilt när det är ett valår, skriver DN:s Henrik Brors i en analys om vårbudgeten.

 

Det är fantastiskt att Henrik Brors äntligen vågar ifrågasätta M:s lurendrejeri med  förskönade bilder  för att locka väljare.

 

Tord Oscarsson


2010-04-23, 20:03  Permalink
Andra bloggar om:  


Och fler och fler ser igenom den falska nedsvärtning av allt inom alliansens politik som många politiker , framförallt inom S ägnar sig åt.

Det är många ögon som behöver öppnas för politikernas oärliga beteende för att nå maktens grytor.

Sverige behöver nya politiker i alla partier men de står inte att finna tyvärr. Oärligheten verkar följa med uppdraget att vara politiker.

Sverige behöver nya allianser över de gamla blockgränserna för att förnya demokratin och stänga ute vänsterpartiets kommunister från makten !

Lurendrejeri! Varför använder sådan uttryck. Är det så svårt att föra en politisk debatt utan att kränkande beteckningar på den poitiska motståndaren. Demokrati är att jämföra och debattera alternativ. Tala då om var du tycker att Anders Borg i så fall förskönar verkligheten och hur din syn på denna ser ut.
När det gäller alternativ till alliansens budget ser jag att vänsteroppositionen inte kunnat enas om något gemensamt budgetförslag. Dags för en ny folkomröstning kanske för att slita också denna tvist.
Min poäng är att DN:s i regel mycket M-vinklade Henrik Brors skriver att Anders Borg målar upp en förskönad bild när det är ett valår.

Den borgerliga regeringens politik har ökat klyftorna. Den rikaste tiondelen har fått nästan lika mycket av regeringens skattesänkningar som 60 procent av hela svenska folket fått tillsammans. Ungdomsarbetslösheten är en av de högsta i Europa. 100 000 fler har blivit arbetslösa sedan regeringen tillträdde.

Nu försöker M-ledningen få väljarna att tro att de samtidigt som den gamla politiken fortsätter ska de stärka välfärden. Jag hör även borgerliga sympatisörer tycka att man försöker lura väljarna. Är inte ärliga i sitt budskap om vad politiken leder till.

Varför kan inte de rödgröna komma överens om en skuggbudget?¨

he he he!
Den 3 maj presenteras De rögrönas budget. De tar allvarligt på budgetarbetet. Allt ska vara seriöst finansierat. Alliansen metod att lägga ut skattesänkningar som inte skapar några jobb men ökar budgetunderskott köper inte Thomas Östros och hans kolleger bland ekonomiansvariga i oppositionen.
Jag kommer läsa mellan raderna på er skuggbudget!
Om den kommer!
Hej
" att läsa mellan raderna " BETYDER INTE att man förstått vad skrivaren tänkt, men inte skrivit.
Det betyder bara och endast att man utan argument förkastar det som skrivits.
Betyder att " läsa mellen raderna" läsa IN - vad jag själv tycker - mellan andras rader.
Såvitt jag kan se finns inget att läsa mellan raderna.
Radavstånd, men vad är det?
Roger
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM