TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Kommentarerna på nätet till AB:s presentation av budgeten är genomgående tuffa.  

 

Netstrumpa, 53 år, Råneå, Idag 07:52 sriver: Hur förutsägbart var inte detta? Den mest gigantiska omfördelning från fattig och sjuk till rik och frisk, och sen en skopa massivt valfläsk vid strategisk tidpunkt. Frågan är om svensken låter sig luras igen. Lita på att om alliansen vinner i september dras tumskruvarna skoningslöst åt. Inte på överklassen, men på oss andra.Hur förutsägbart var inte detta?

 

MagicMe, 46 år, Boden, Idag 07:49
Nu är det valår, minsann. Snälla, svenska folket, låt er inte luras. Detta är bara borgarnas metod att hålla sig väl med väljarna för att få regera fyra år till. Låt dem icke få chansen ens...

 

0Machel, Grästorp, Idag 07:52
Då jag är för närvarande arbetslös, så säger ovanstående artikel inte ett knyst för mig. Däremot har jag hört från en polare som studerar lärarutbildningen, att den nya "Lärarlegitimation":en som regeringen vill införa, kommer vara extremt dåligt. Som det mesta som "Alliansen" har gjort dom senaste 4 åren.

 

0Villöverleva, 33 år, Idag 07:54
Ingenting för att rätta till den humanitära katastrofen i sjukförsäkringen... typiskt valfläsk och typiskt moderatpolitik

 

bybon1, 56 år, Luleå, Idag 07:57
VALFLÄSK! 

 

Tord Oscarsson2010-04-15, 08:08  Permalink


Bra jobbat! Du har hittat kommentarer som är kritiska till regeringens budget. Tittar man i kommentatorsfältet i tidningen hittar man dom som tycker annorlunda. Men det är väl inte sånt som ska fram i den här bloggen...

Och i den andra blaskan finns en artikel som handlar om opponenternas budgetförslag. Kan den vara värd en kommentar?

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1952798/marias-krav-skapar-kris-hos-de-rodgrona
Enligt SKOP är det fortsatt alliansregeringefter valet.
Skops senaste visar fortsatt klar ledning för De rödgröna. Stödet för S ökar med 1,5 procent. Det är en sympatimätning där sittande regering haft övertag i de flesta mätningar sedan valet . Att de ligger under med 44,9 procent mot de rödgrönas 48,4 är en positiv signal inför valet. När röstviljan mäts får oppositionen ett större övertag.

Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM