TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

- I högerstyrets Härnösand gäller nu diktat - inte diskussion. All verksamhet - utom viss myndighetsutövning- ska omfattas av s.k. alternativa åtgärder. Inga intraprenader där personalen bildar självständig enhet. De duger inte i privatiseringsdogmatikernas värld.

 

- I stället blir det entreprenad på all kommunal verksamhet d.v.s. privata företag tar över och så småningom internationella börsbolag  

 

- Personalen måste uppfatta detta som ett stort underbetyg.

 

- Vanligtvis har så allvarliga ändringar som berör så många prövats från fall.En  pragmatism som varit bra för att alla ska känna att de är med. I stället får vi nu ett prov på dogmatism typ allt ska privatiseras. Allt motstånd ska manglas ner. Här ska inte diskutera utan dikteras.

 

- Det är djupt dogmatiska personer som nu leder högerstyret. Förmodligen så dogmatiska att de inte bryr sig om vare sig personal eller väljarna.

 

 

Tord Oscarsson

 2009-01-27, 21:23  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM