TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Synovate kom i dag med en mätning som ger överraskande stor ökning för S och oppositionspatierna. 45,4 procent för S innebär att man i denna rätt stora mätning ligger mer än 10 procent över valresultatet 45,4 jämfört med 35,0 procent . Detsamma gäller hela oppositionen 56,5 jämfört med 46,1 procent.

 

Det finns alltså ett stort förtroende hos väljarna men det är långt till september 2010 och partierna måste föra en klok politik så att detta kan behållas. Ur den synpunkten tycker jag inte att det är särskilt smart att offentligt tjafsa om vilka former samarbetet ska få. Diskutera politiken först och kom överens sedan om i vilka former den ska lanseras. Jag tycker också att det är märkligt att både S och Alliansen verkar hör till samma kör när de ska kommentera aktuell utrikespolitik. Det sägs att FN ska vara dirigent men i själva verket är det USA och deras kamrater i EU och Nato. Mer av självständigt agerande utifrån våra neutrala traditioner efterlyses.

 

Nu ska jag ska jag inte bara gnälla. När vi nu i höst ånyo tar tag i rådslagen känns det stimulerande. I helgen ska vi vara med på marknad i Härnösand och då har vi med oss material för att få en diskussion om jobbrådslaget.

 

Nu kör vi hårt och ökar takten hela tiden.

 

Tord Oscarsson

 

 2008-08-29, 00:49  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM