TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag har under dagens  nyhetsrapportering känt osäkerhet om vad som är sanning och vad som är partspropaganda i fråga om konflikten Georgien - Rysslland. Jag vill ange en länk till en information om koflikten med stor trovärdighet eftersom det är uppgifter från en person som varit på platsen. Som vanligt verkar helt klart att den gamla tesen om att det inte är ens fel att två trätar som gäller.

http://www.nyan.ax/nyheter/?news_id=35667Fakta talar för att inte okritiskt acceptera USA:s och Natos linje. På TV i kväll sas i kväll att  Widman(fp) från Alliansen ska ta upp fråga om Svenskt Natomedlemskap. Där måste S nej vara givet.

 

Finns det en tydlig socialdemokratisk utrikespolitik som slår vakt om åtminstone objektivitet om neutralitet inte längre är möjlig i en EU-stat.Jag fick min bild av partiet när Tage Erlander och Olof Palme var partiledare. Är deras tydliga linje inför problemen inte möjlig längre. Den skulle säkerligen innbära att vi inom EU borde driva en linje som innebär att vi inte alltid backar upp USA:s världsherrefasoner där makt är liktydigt med rätt. Lika väl som USA hotade med världskrig när Sovjet skulle lägga baser på Kuba må man förstå att det uppfattas som provokation att robotbaser läggs på gränsen till ryskt territorium.

 

Jag finner att även Leif Haglund har reagerat på att S valt sida på ett sätt som väcker frågor i  sin blogg

Fågor kring S agerande sprider sig i media och bloggvärlden. Mats Engström i AB och  Ulf Bjereld i sin blogg är två exempel.

 

Tord Oscarsson2008-08-19, 21:02  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM