TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är dags att bilda en motstånsrörelse mot högeralliansregeringen. Nu drabbas grupp efter grupp av sådant som försämrad a-kassa, arbetsmarknadsåtgärder som ställs in och utbildningsplatser på KOm-Vux som bara försvinner.

Jag träffar människor som är upprörda och förbannade. T o m en och annan som röstat på högeralliansen säger sig vara besviken. Uppenbart är att många är förvånade när de s k nya moderaterna före valet visade sig vara gamla som gatan dagen efter valet.

Det som nu måste organiseras är en långsiktig och uthållig proteströrelse. Fackliga organisationer, partier till vänster, pensionärsföreningar och hyresgästföreningar kan vara några delar av en sådan rörelse. Arbetslösa, kom-vuxelever, människor med hjärtat till vänster som är förbannade över samhällsutvecklingen och alla andra som bara efter några veckor med högerregeringen tycker det är nog måste nu gå ihop.

Det som nu håller på att ske får inte ske i tysthet. Högeralliansen måste få klart för sig att bara för att de vunnit valet så äger de inte Sverige !2006-10-29, 21:33  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM