TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Migrationsminister Tobias Billström (m) är mannen som av ideologiska skäl struntade i TV-licensen. Mitt i turbulensen kring hans obetalda TV-licens blev han sjuk och låste in sig i bostaden. Undrar om han, i konsekvens med regeringspolitiken, hade sjukintyg från första dagen ? Någon kanske borde kolla det!

Billström struntade, trots långt ledamotskap i riksdagen, i att betala TV-licensen. Men den "personliga mognad" som först inträdde när han blev minister och skandalerna var ett faktum gjorde att han tänkte om. Jag skickade honom  en enkel fråga om han tycker sig med auktoritet och respekt kan utföra sina uppgifter som minister efter det in träffade.

Av svaret framgår med självklarhet att så är fallet så länge statsministern och riksdagen har förtroende för honom. Så lätt tycker han att det hela över. Herr minister Billström tycker sig kunna kan segla vidare i livet som om ingenting har hänt. Även om  han vill glömma det inträffade så kommer han aldrig åt vad folk innerst inne tänker.

För många människor har det nu blivit fullständigt klarlagt att det inom moderatpartiet finns stora grupper av högeranarkistiska nyliberaler. Och det är inte direkt någon merit.2006-10-27, 17:27  Permalink


De nyliberala högeranarkisterna är dock noga med att pöbeln ska följa lagar och regler. Annars skulle de inte vilja ha flera poliser och större fängelser, hårdare tag i skolan och betyg i ordning och uppförande.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM