TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Mitt i villervallan med svarta barnflickor och obetalda TV-licenser så ställde jag en s k enkel fråga till finansminister Anders Borg. Jag visste inte då att även han haft svart barnflicka utan arbetstillstånd. Men det jag undrade över var vilka åtgärder han tänker vidta för att åstadkomma en bättre avgifts- och skattekmoral hos höginkomsttagare och miljonärer i en liknande situation som de aktuella ministrarna.

 

Nu har jag fått ett allmänt hållet svar. Borg markerar att skattefusk inte ska tolereras oavsett om man är rik eller ej. Sedan ska skatteverket bli effektivare i sin kontrollverksamhet.

 

Jag tycker inte det var mycket till svar. Inte en enda kommentar om ministrars roll som föredömen och deras särskilda ansvar. Inte för ett ögonblick tror jag på några kontrollåtgärder riktade mot svart arbetskraft i Stockholms överklasskvarter. Där kommer nog livet att flyta på som vanligt.

 

Mycket snabbt blev de nya moderaterna mycket gamla !2006-10-27, 17:15  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM