TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I högeralliansregeringens budget får de rikaste mest. De 10 procent som tjänar mest får cirka 25 procent av de personliga inkomstförstärkningarna. Åt den som har ska vara givet är högeralliansens princip......

Men det är också så att mer går till män än kvinnor. Männen får 60 och kvinnorna 40 procent av högeralliansens kaka. Så var det med den feminismen....

Klassklyftorna och ojämlikheten ökar. Det är ett enkelt faktum.2006-10-24, 23:09  Permalink


kan det bero på att dessa 10% står för 25% av Statens inkomster.
Nils,

Som vanligt så blir jag nära nog förb..d när jag läser ditt inlägg. Med ditt förmodande så kan man dra slutsatsen, att sjuka och arbetslösa, som inte "står för" något, faktiskt inte skall ha något alls.Christina Meltin Westerlund: Nej, men det är väl rätt svårt att sänka skatt för sådana som inte betalar skatt...

Erik,

Just därför kanske man borde överväga andra sätt än skattesänkningar, att förbättra för de som har det sämst. Dvs faktiskt förbättra för dem i stället för de som redan har det bra. Skattesänkningar kommer nära nog alltid de till godo, som faktiskt inte behöver hjälp.
Så som Peter alltså säger: "Åt den som har ska vara givet".
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM