TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I en DN artikel så skriver två förbundsordföranden inom LO att socialdemokraterna, vänsterpartiet och miljöpartiet måste utveckla sitt samarbete.

De har helt rätt. NU måste kraften riktas mot att bekämpa högeralliansregeringen. Då finns inte tid och utrymme för något annat. Att komma igen 2010 kräver också att de tre partierna är samkörda.

Det är bra att detta sägs nu för samarbetet måste märkas i opposition för att vara trovärdigt i regeringsställning. Så enkelt är det !2006-10-21, 23:22  Permalink


År 2010 är det för sent för många att komma tillbaka i vårt samhälle! Då har de redan fått sälja hus och hem, bil och sin välfärd. Förändringen och åtgärderna måste ske mycket snabbare. Samkörningen måste ske mycket snabbare än år 2010.

Det handlar om empati med de svagaste i vårt samhälle.
Du är skarptsynt Peter på många sätt, jag håller med dig att vi måste visa styrkan i opositionen. Kan man hoppas på omval om regeringen spricker? Förövrigt har jag hällsat på vänner idag som är oroade över nya regeringens politik när det gäller utbildning, de är beroende av Komvux om de ska klara sitt svenska prov som Folkpartiet kräver om de ska bli svenskar.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM