TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jan Björklund (fp) med ministeransvar för skolfrågor i högeralliansregeringen gör att man häpnar. Att tala om pojk- och flickklasser som något positivt som kan testas är minst sagt mossigt. Det skulle vara ett återgång till något mycket gammalt och förlegat.

Pojkar och flickor behöver varandra. Blandade klasser ger bättre stämning. Livet i skolan blir mer spännande. Enkönade miljöer blir inskränkta och tråkiga. Det gäller både skolan och arbetsplatserna.

Att uttala sig som Björklund är ett utslag av en helt otidsenlig konservatism. Sverige har verkligen fått en rejäl högerregering som drömmer om flydda tider. Man blir förvånad och häpen.

Vilken verklighet lever BJörklund i ? Töntarnas julafton verkar vara nära !2006-10-20, 21:16  Permalink


Borgarnas skolpolitik är en katastrof. Med förslag om att vissa gymnasielinjer ska vara tvååriga och att det ska vara frivilligt på yrkesförberedande linjer att läsa kärnämnen kommer man att utbilda en underklass på svensk arbetsmarknad.
Borgarnas skolpolitik är en katastrof. Med förslag om tvååriga gymnasielinjer och valfrihet att läsa kärnämnen kommer man att utbilda en underklass.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM