TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag har jag lämnat in en enkel fråga riktad till integrationsminister Tobias Billström (m). Han är mannen som struntat i TV-licensen av ideologiska skäl. Nu i efterhand säger han sig ha mognat och tycker att licensen ska betalas. Men det krävdes ett ordentligt mediadrev och ett par ministeravgångar för att den insikten skulle infinna sig.

Jag tycker att alla dessa affärer sänker på de enskilda ministrarnas och regeringens auktoritet.

 

 Frågan lyder:

 

Anser sig ministern efter den senaste tidens händelser på ett auktoritativt och respektingivande sätt kunna fullfölja sina uppgifter som integrationsminister ?

 

Jag ser med spänning fram emot svaret !2006-10-18, 22:37  Permalink


Mona Sahlin - Köpte Toblerone och bjöjor för skattepengar. Men betalade inte sina räkningar.
Göran Person - Tillsatte Anitra som System-VD med miljon lön för att sedan gifta sig med henne och bygga herrgård för pengarna.
Thomas Bodström - Rökte hasch men betalade inte TV-licens
Björn Rosengren - Ertappad på porrklubbsbesök för skattebetalarnas pengar
Bosse Ringholm - svarta löner till tränare
Lars Danielsson - minnesförlust
Marjasin - Klipp och klistra
Lajla Freivalds - Som köpte bostadsrätt, förvärrade sunamikatastrofens effekter och bröt mot grundlagen.

Vad vill du med detta ?? innebär det att det ok att tex Anders E Borg betalt svart lön till invandrarkvinna som saknade uppehållstillstånd ?! eller hur sjutton tänker du - att det e ok bara för att man e högerextremist ... eller ??


Peter Hultqvist: Det är absolut inte ok att betala svart lön till en invandrarkvinna utan uppehållstillstånd. Istället är det djupt skamligt. OM Du läser andra bloggar av mig så ser Du mina åsikter om Anders Borg. Jag har dessutom ställt en fråga till honom om höginkomsttagares och miljönärers skatte- och avgiftsmoral.
Min fråga till Tobias Billström handlar om vad han själv anser om sin position, auktoritet mm efter sin ideologiska vägran att betala TV-licens. Det ska bli intressant att se hans svar.
Min fråga till Peter Hultqvist: Ansåg du att Thomas Bodström kunde utföra sitt yrke med auktoritet efter att han brytit mot narkotikalagstiftningen (rökt hasch) och skattelagstiftningen (betalat svarr hemhjälp)? Eller gäller dessa strikta regler bara den blå sidans statsråd?
Mitt inlägg var en kommentar till tidigare inlägg av sign. Peder S där han raljerar över olika Socialdemokraters påstådda förehavanden ... absolut inget påhopp på dej kamrat ...

ps läste en artikel från höga näringslivsförträdare i DI, som var skriven veckan för valet, att om Anders E Borg skulle utses till finansminister, så var det som att "släppa in en elefant i porlinsbutiken" ... dom förordade tydligen Urban Bäckström, men som vänligt och bestämt avböjt ... ds
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM