TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

 

Han leder en förfallets regering

 

Det är dags att reflektera litet över de senaste tio

dagarnas händelser. Under valrörelsen återkom högeralliansen till hur väl förberedda de var. Enigheten manifesterades. Man ville utstråla kompetens.

Men det som sedan kom i regeringsställning var ett antal högeranarkister. Statsministern tyckte inte det var så allvarligt med lagbrott som svartjobb. Finansministern har haft svart barnflicka. Integrationsministern Tobias Billström tyckte att lagtrots var okey. Han gillade inte SvT. Därför betalade han inte TV-licens. Förra handelsministern och kulturministern ska vi inte tala om. DEras syn är nu väl känd.

Fredrik Reinfeldt lyckades inte i sin inkompetens bilda en vettig regering. Självfallet skrattar man nu åt honom och Sverige runt om i världen. Nyhetsreportagen flödar säkert av ironi när två ministrar får avgå på bara lite mer än en vecka. Han misslyckades totalt. Detta trots att han kunde skapa en ny regering från grunden.

Men Reinfeldt tog säkert in sitt folk. Och det var sådana som Stegö-Chilo, Borelius, Borg och Billström. Personer vars vandel och respekt för riksdagens lagstiftande makt kan ifrågasättas. Det är ett förfall som är mycket trist för Sverige som nation.2006-10-17, 19:18  Permalink


Tack för dom orden Peter! Du uttrycker vad vi i rörelsen tänker och tycker på rätt sätt.
Nu vill vi gräsrötter i Dalarna att du tar ledningen för dom radikala vänsterinriktade Socialdemokraterna i riksdagen. Snacket att vi var för långt åt vänster i valrörelsen är rena nojan, hade vi gått längre höger ut hade vi hamnat i knä på eller till höger om Moderaterna.
Min och de flestas åsikt är att vi ska ta ett rejält kliv åt vänster! Ta fram den grundläggande ideologin i arbetarrörelsen och visa att vi är det verkliga arbetarpartiet.
Att Reinfeldt skulle kunna hitta en komplett regering bestående av högermän/kvinnor från näringslivet är en ren utopi, det finns knappast nå´n med tillräckligt rent mjöl i påsen tror jag.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM