TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Nu vill Göran Hägglund (kd) ha ett "samtal" om aborter. Om något visar det att det moralkonservativa abortmotståndet lever kvar. Inom framförallt kristdemokraterna återkommer man från gång till annan till detta.

Vi ska inte underskatta den kristna högerns förmåga. Nu har den kanaler direkt in  i regeringen. Så sakteliga börjar man formera sig för hur bl a abortlagstiftningen ska angripas.

Det är ett hårdare, mer inskränkt och kvinnoförtryckande samhälle som skymtar bakom hörnet. En gång i tiden utfördes aborter i skumma källarlokaler och ohygienska kyffen mot betalning. Infektioner var vanliga. Dödsfall förekom.

VI ska inte glömma hur det var en gång. Moralisk inskränkthet ska inte återigen få ta över.

 2006-10-15, 10:47  Permalink


Bra att du uppmärksammat Hägglunds tal om samtal om aborter. Där gäller det att vi agerar efter minsta lilla tecken till förändring till det sämre! Inte en bokstav ska få ändras.
Hoppas att du kan fortsätta med dina korta, konkreta bloggar från parlamentet. Vi på s-info behöver sådana direktrapporter som du och en del andra kan fixa! Lycka till med ditt nya uppdrag!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM