TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I åtta dagar höll det. Nu är Maria Borelius borta ur politiken. Men under hennes åtta dagar fick svenska folket god inblick i svensk överklass. En värld med lyxvåning i Frankrike, lyxhus i Falsterbo, lyxvilla på Djursholm, svarta barnflickor, avancerad skatteplanering och obetalda tv-licenser har exponerats.

Självfallet ville inte Fredrik Reinfeldt att luppen skulle sättas på den överklass som i kärnan bär upp moderaterna. Så på det sättet har "fallet Borelius" varit nyttigt. HOn var med och avslöjade myten om de nya moderaterna. Det gjorde hon bra. Arrogansen lyste så tydligt igenom.

Regeringen Reinfeldt får trots hennes avgång svårt att komma igen. Skuggan av en misslyckad start kommer att leva kvar. Samtidigt blev de nya moderaterna gamla igen.

Men Maria Borelius lär det inte gå någon nöd på. Ekonomiskt lär det inte vara några problem. När överklassen faller så faller den mjukt.2006-10-14, 19:13  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM