TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det slutar aldrig. Nya skandaler varje dag. NU är det handelsministern igen. Maria Borelius sommarvilla ägs av ett bolag på Jersey. Syftet är att undvika förmögenhetsskatten.

Ove Rainer, justitieminister, fick en gång i tiden avgå p g a skatteplanering. Han hade inte gjort sig skyldig till lagbrott. Men här är dimensionerna och grovheten av helt annat slag.

Svart arbetsgivare, struntat i TV-licensen och bolagsbildning för att slippa skatt är ett digert register. Borelius dagar borde vara räknade. Törs någon gissa hur många dagar hon har kvar innan stupstocken faller ?

 2006-10-13, 15:05  Permalink


Rent matematiskt, så borde hon inte ha någon dag kvar som minister. Hon bör t o m vara skylldig (samhällstjänst kanske?) några dagar/månader.
Hon har avgått, hon klarade inte av drevet sa Reinfeldt! Det nämnde han aldrig när "drevet" gällde socialdemokraterna, då tyckte han att det var helt ok.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM