TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är något djupt bekymmersamt utmanade över svartjobbskandalen i regeringen. Handelsminister Maria Borelius och henns man tjänade under 1990-talet 16 miljoner kronor. Men de hade "inte råd" att betala barnflickan vitt, utan det blev svart. Vem sjutton tror på det ? 

Nu säger  Maria Borelius : "Det kan låta helt jävla corny att jag inte hade råd att betala".   Och sedan hade vi kulturministern Cecilia Stegö- Chilo som raljerade om att "vill ni avstätta mig så får ni väl göra det" i ett arrogant svar om sina svartjobbande städerskor. Nu visar det sig att kulturministern inte betalat TV-licensen på 16 år. I ironin får man väl tro att hon inte tittat på TV i hemmet under dessa år......

Tillsist faller alltihopa tillbaka på statsministern själv, Fredrik Reinfeldt. Det är han som utsett dom. Vid närmare betraktelse så handlar det inte om "corny" (korkat) utan om "stupid" (idiotiskt). Så här blev det när mjukismoderaternas fasad rämnade och den gamla vanliga överklassbrackigheten vällde fram.

Arroganta, självupptagna människor med känslan "jag äger världen" duger inte att leda andra. Dum, dummare, dummast....... stod det i någon tidning!

 2006-10-11, 21:11  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM