TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

vågar ej möta seko

Fackförbundet Seko inleder nu sin kongress. Statsminister Fredrik Reinfeldt bjöds in. Seko ville väl testa honom efter moderaternas lansering som det "nya arbetarpartiet". Men Reinfeldt tackade nej.

Ska han umgås med facket ska det väl vara på de egna villkoren. Det som nu väntar är borttagen avdragsrätt på fackavgiften och sämre a-kassa. Sedan talas det redan i regeringskretsar om försämringar i arbetsrätten.

Självklart inser Reinfeldt att han inte har något att göra på Seko:s kongress. Dubbelspelet skulle då bli entydigt och klart avslöjat. Den moderata bubblan om arbetarparti, som knappt någon fackaktiv trott på, spricker.

Men det är dåligt av Reinfeldt att inte orka se fackmedlemmarna i Seko i ögonen. Det säger det mesta!2006-10-10, 11:57  Permalink


Alldeles rätt. Det går ju att gömma sig bakom ett "budskap" i en TV-duell men att stå framför kunniga fackmedlemmar och förklara sin antifackliga politik, det klarar han INTE.
Helt rätt. Och han vågade inte heller möta Mona Sahlin i valrörelsen. Trots flera utmaningar och påminnelser.
Tjena, bra tryck i din Blogg Peter. Tycker att du är klarsynt och vass. Märks att din journalistådra fortfarande pulserar.

Kan du kolla förslaget i min Blogg denna vecka. Kul att höra en kommentar, jag lägger den till styrelsen som en motion med lite modifikationer.
Han står och talar om att de nya moderaterna är ett arbetarparti och sedan ställer han inte upp och möter arbetarna?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM