TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det brakade igång direkt. Carl Bildt gjorde klart att arbetsrätten måste förändras. I praktiken betyder det försämras. Han har minsann inte ändrat sig.

Fredrik Reinfeldt säger lite moloket att inga åtgärder ska vidtas. Problemet är bara det att Bildt står för det moderaterna tycker. Reinfeldt försöker fullfölja det mjukismoderata skådespelet där bilden ska ges att försämringar inte är aktuella just för stunden.

Intrycket att kropp och själ inte hänger ihop i den nya högeralliansregeringen är mycket tydligt. Hur länge till tror moderaterna att de kan lura både sig själva och omgivningen ? Verkligheten hinner ikapp de flesta tillsist.

 2006-10-08, 00:21  Permalink


Skulle det visa sig att Reinfeldt sviker sina vallöften, så blir han bortröstad i valet 2010.

Det hände t.ex. det socialdemokratiska kommunalrådet Annika Billström som ljög stockholmarna rakt i ansiktet i direktsänd tv när hon lovade att inte inför biltullar. Det slutade med att hon inte bara införde biltullar, hon blev även en varm förespråkare för förslaget.

Så går det när man ljuger!


Peter Hultqvist: MIn åsikt är att högeralliansen hela tiden kört med en dubbel dagordning. MÄnniskor som ägnat hela sitt politiska liv till att bekämpa löntagarnas rättighet på arbetsmarknaden ändrar sig inte. Och nu börjar det visa sig att högeralliansen fört människor bakom ljuset.
Att fråga sig:
"Är det Carl Bildts regering eller Fredrik Reinfeldts regering? Läste någonstans att Carl Bildt ställt ultimatum vilka som skulle vara ministrar för att han själv skulle ta utrikesministerposten? Hörde dessutom
K-G Bergströms funderingar på TV hur vår regering kanske kommer att uppfattas när de kommer utomlands?"


Peter Hultqvist: Det är intressant att konstatera att spänningarna i högeralliansregeringen exponeras direkt. NOg visar det regeringens svaghet.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM