TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Så fick arrogansen ett ansikte i form av Cecilia Stegö- Chilo. Hon säger sig ha använt svart arbetskraft i hela sitt yrkesverksamma liv. NU är hon nytillträdd kulturminister.

" Jag har fått hjälp både när jag hade små barn och genom hela mitt yrkesliv av människor jag betalat både svart och vitt. Det är lika bra jag säger det på en gång. Vill ni avsätta mig på de grunderna får ni göra det", säger hon till SvD.

Så försöker en representant för den nya segerrusiga  regeringen vifta bort ett lagbrott. Etablisemangets arrogans döljs inte med minsta rådnad. Budskapet är  klart och tydligt. Hon "skiter i " lagar och regler. Det där med att "avsätta" som hon säger är bara retoriskt föraktfullt trams.

Någon tanke på att svart arbetskraft jobbar utan försäkringar och skyddsnät har hon inte heller. Inte den minsta antydan av det som ibland kallas "borgerlighetens diskreta charm" finns. Här handlar det istället om ren, rak och rå totalarrogans!2006-10-07, 19:35  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM