TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

NU sitter dom i klistret! Den grå vardagen sänker sig över högeralliansen som ännu inte bildat regering.  Nu när det visar sig att det inte omedelbart går att spara 4 miljarder genom avskaffade PLUS-jobb och att sänkt a-kassa är så komplicerat att det tar ett par år  innan besparingarna ger effekt så vittrar högerallianspolitiken sönder.

Det verkar haverera även med dyrare trafikförsäkring. De 2.8 miljarderna nästa år faller inte ut förrän om två år. REsultatet av detta blir förmodligen att den utlovade skattesänkningen nästa år fryser inne.

Högeralliansen har påstått sig vara väl förberedd. MItt intryck är att de inte vet vad de håller på med. I den grå höstvardagen så kommer många illusioner att spricka. Glädjeruset från valnatten förvandlas till huvudvärk.2006-09-29, 09:04  Permalink


Hellre en tillfällig huvudvärk i Rosenbad, än migrän i fyra år på Sveavägen 68. Det här landet är så sossefierat och maktkorrumperat. Visst det kommer ta lite tid att röja upp efter Socialdemokraternas inkompetenta maktinnehav - men det kommer en dag i morgon då solen stiger upp och blickat ned på ett havsblått Sverige där de enda som möjligen behöver gå på bidrag är gamla avdankade socialdemokratiska kommunalpolitiker som få skörda sitt eget bidragsfiasko.

Socialdemokraterna är på väg mot avgrunden - klassamhället finns inte längre. Ni är körda för all framtid. Du bör inse detta och avgå
Är du Blind? Klasssamhället finns och har av och till ökat resp minskat. Nu lär det öka igen. Städa upp? du menar städa upp det som redan var städat? låter som kaka på kaka. Uppstädningen efter den förra borgerliga regeringen har tagit tid, lär ta mer tid. Så välkommen att vara med i dammsugningen och moppandet, vi var inte klara än.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM