TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

En ledare i som jag ofta tycker mästrande "von oben"-liberala Expressen gör mig rejält förbannad. En jurist har skrivit en bok om 27 olika sätt fuska med a-kassan vilket skribenten gnuggar i sig. Även socialförsäkringarna får sig en släng av sleven. DE är inte täta mot fusk.

Så fortsätter den borgerliga kampanjen där sjuka och arbetslösa ska sättas åt. Den mentala beredskapen för att minska försäkringssystemens trovärdighet ska byggas upp. Sedan är det dags att börja sätta kniven i dem och vrida om.

På sidan av står de privata försäkringsjättarna och gnuggar händerna. Nya storvinster hägrar. För det är de som ska ta vid när de allmänna systemen ska tillåtas slitas ned och försämras.

Kvar står alla lågavlönade som inte har råd med privata försäkringar, trots att de städar hemma hos skattesubventionerade höginkomsttagare som extrajobb. Så ser det i ett borgerligt Sverige som snart kan växa fram. Det går bra att jaga arbetslösa och sjuka i liberalernas samhälle. Men kanske har de glömt en sak: Sjukdomar uppstår oftast av bakterier. Vad ska vi göra för att jaga bakterierna ? DE allvetande liberalerna har kanske ett svar.2006-09-25, 23:05  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM