TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ulf Berg, Avesta.Ulla Olsson kunde när vi debatterade i Falun inte ge några vettiga besked om hur högeralliansen vill finansiera sänkt fastighetsskatt. I fem repliker blev mina frågor obesvarade. Därför vill jag nu ge moderaterna en ny chans.

Det handlar alltså om :

* Hur kan man föreslå skattesänkningar utan att ha finansieringen klar ?

*Hur Kan Fredrik Reinfeldt först föreslå att kalaset ska finansieras via försämrade ränteavdrag, för att nästa dag när kritiken drar igång, dra tillbaka förslaget ?

Inte ger detta något intryck av att allianspolitiken är genomtänkt och realistisk. Sänkt fastighetsskatt kostar 30 miljarder. Det är jättemycket pengar. Trovärdigheten i hela alliansen ekonomiska politik gungar.

Ulf Berg är andranamn på moderaternas riksdagslista. Jag utmanar honom på debatt om detta och om både länets och landets framtid. Jag föreslår Avesta som är Bergs hemkommun som lämplig plats.

Kanske kan han också förklara varför moderaterna kör med valaffischer där man lovar 1000 kronor mer i plånboken varje månad. Fredrik Reinfeldt har ju själv sagt att det kanske handlar om 500 kronor istället. Jag tror inte på det heller.

Det finns mycket att debattera Ulf. Välkommen ut på torget !2006-09-05, 12:04  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM