TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Falsk valaffisch!

Så gick det moderata löftet om 1000 kronor i skattesänkning upp i rök. Det som gäller som dagsnotering är istället 500 kronor. Och det hela är dessutom bekräftat av högsta auktoritet, nämligen partiledaren Fredrik Reinfeldt i egen hög person.

Såhär sa han i TV:s partiledarutfrågning:

Reinfeldt: "En vanlig LO-familj, två stycken som arbetar, när man räknat hela finansieringen blir ändå tillsammans kvar en tusen mer i månaden."

Reporter: "Det blir alltså hälften så mycket som ni säger?"

Reinfeldt : "Javisst"

Karl´n torpederar därmed en central del av sitt eget partis valkampanj. Det är ett huvudbudskap som smulas sönder och vittrar . Moderaterna bör ta konsekvenserna och plocka ned valaffischerna. Jag har idag uppmanat länets moderatledare Ulla Olsson att göra detta. Partiledaren i egen hög person har ju bekräftat att de är en bluff !

Sedan tror jag inte ett dugg på dagsnoteringen om 500 kronor. Den kommer snabbt att ätas upp av sänkt a-kassa, borttagen avdragsrätt för fackavgiften, höjda läkemedelkostnader, höjda patientavgifter och fördubblad kostnad för bilförsäkringen. Den utlovade skattesänkningen förbyts till att det blir dyrare att leva.

Moderaternas trovärdighet smulas bit för bit sönder. Reinfeldts självmål är praktfullt och rejält!2006-09-04, 16:26  Permalink


Vi har ju hela tiden haft kännedom om att moderaterna ljuger om tusenlappen.
Det otäcka är att dom ljuger på sina valafficher.
Det måste väl ändå finnas någonstans att anmäla deras vilseledande propaganda.
Afficherna bör tas bort.
Absolut att dom borde tas bort. Dom har samma sorts marknadsföring som lågprisflyget, du vet det där med "Flyg till London för 200 kronor" sen när man räknar ihop allting så är det betydligt mer.
Det är falsk marknadsföring helt enkelt.
Men jag har räknat och kommit fram till att jag tjänar 1000 kr i månaden så detta stämmer på mig. Alltså, de ska stå kvar.

Däremot kan ni ta bort era affisher "alla ska med" då jag kommer kategoriskt att vägra...

Alexander Lund
http://Dailynews.nu


Peter Hultqvist: Moderaterna påstår att det s k jobbavdraget ger en skattelättnad på 1000 kronor i månaden. I moderaternas riksdagsmotion räknar man sedan med s k lönesänkande effekter. Därtill kommer höjd egenavgift i a-kassan, avskaffad skattereduktion i a-kassan, avskaffad skattereduktion på fackavgiften, höjd trafikförsäkring, axtra karensdag i sjukförsäkringen, höjda läkemedelskostnader och höjda patientavgifter i vården. Många kommer att förlora på moderaternas politik. Det man nu falsk marknadsför som ett plus i plånboken blir för måntga ett minus.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM