TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Reinfeldt ger hållningslösheten ett ansikte

I kvällens utfrågning i TV av Fredrik Reinfeldt ställdes en mycket intressant fråga:

- Det Du säger ikväll, gäller det i morgon ?

Det självklara och gjutna svaret för de flesta är ett tydligt ja!Men inte Reinfeldt inte. Han gled iväg i ett töcken i svaret. Den hala ålens taktik bekräftades återigen.

MIn erfarenhet efter många år i politiken är att lyssnande måste kombineras med en klar linje. Det måste ibland finnas kraft att ta strid, driva på hårt och skapa en trygghet kring att man står fast. Det är ledarskap.

Ett utspel ena dagen. Något annat nästa dag. Fram och tillbaka i ett evigt schackrande. Tillsist vittrar allt och det mesta spretar. Reinfeldt är på väg att ge hållningslösheten ett ansikte!2006-09-03, 21:50  Permalink


Han var tydlig och klar i sina formuleringar och visade mycket övertygande att han är gjuten som ny statsminister.

Den som vill bli petad i magen av en stark och dryg ledare bör dock vända sig till ett annat parti än moderaterna.
Han var helt klar med att förklara att han skulle som nu vända kappan efter vinden.. de han lovar idag, är inte alls säkert att det funkar imorgon. Han ska följa opinionen och ändra sig därefter.

Det sade han klart ut.
Tror inte Bertil såg debatten.

Folke Andersson
Tja vad jag så så visade Reinfeldt sitt rätta mörkblåa jag, sänkt a-kassa ger mer jobb, genom att vi får lita på att det blir så med Reinfeldt vid rodret. Är inte det flummig politik så säg. Han borde sagt sanningen med sin politik om sänkta bidrag. Fler låglönejobb och fattiga människor i ett moderat sverige, det gynnar konkurensen med låglöneländerna och ger oss rika möjigheten till billiga hembiträden. Då hade han börjat närma sig sanningen
Per, sänkt A-kassa ger inte fler jobb, det sa inte Reinfeldt.

Han var mycket tydligt på den punkten.

Jag tror att du hörde vad han sa, men det passar dig att försöka lura i dina medmänniskor en annan sanning. Det är iofs ofta så som jag upplever socialdemookratisk debatteknik, så du skall väl inte klandras. Du har ju dina läromästare.
Tja Bertil, jag tror inte jag behöver någon läromästare för att förstå innehållet i praktiken för den som får sänkt a-kassa. Men som vanligt så har ni på högersidan svårt när vi kommer till ideologi och vad er politik praktiskt ger för resultat.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM