TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

När jag började att arbeta politiskt i 1970-talets mitt var CUF och SSU de två dominerande ungdomsförbunden. CUF var någon slags åsa-nissemarxister som försökte surfa på vänstervågen. Politiskt var de nog rena kommunistpartiet om man jämför med dagens center.

Maud Olofsson sitter i TV och ska plocka bort anställningstryggheten för ungdomar, det ska vara okey att människor i glesbygd tjänar sämre än andra, kollektivavtalen ska luckras upp och utländsk arbetskraft ska konkurrera i Sverige med låga löner från sina hemländer.

Detta är rena rama råhögern ! Centern tycks ha blivit avstjälpningsplats för allt det som moderaterna tänker, men just nu inte törs säga. Men någon inom borgerligheten måste ju fånga upp de rena och raka reaktionärerna. Trots allt så finns det borgerliga väljare som vill höra högerbudskapet rakt ut. De orkar inte ta hänsyn till Reinfeldts taktiska ålande mellan ståndpunkter enbart i syfte att nå statsministerkansliet. Lenin talade en gång i tiden om "nyttiga idioter". Är det centerns nya roll inom borgerligheten ?2006-09-01, 18:53  Permalink


Mycket bra kommentar
jag älskar dig min ledare.
Nu ljuger du.
Men om du skulle säga att hon tar bort ARBETSTRYGGHETEN för dom som INTE har ARBETE då ljuger du inte så mycket.
Dom som INTE har arbete har ju ingen arbetstrygghet och ingen arbetstrygghet att bort.
Eller anser du A-kassa som ett jobb.
Ja då tar hon bort arbetstryggheten.
Tryggheten i att få vara arbetslös!!

Jag som trodde att tryggheten i jobb, var att HA ett JOBB.

Jo skulle du ha idas läst dokumentet så skulle du ha sett att det står frivilligt.Peter Hultqvist: Det ska finnas rimliga och trygga villkor för dem som har ett arbete. Arbetsgivarens godtyckte ska inte råda på arbetsplatsen. Men det är det som centern vill införa för ungdomar. Jag tycker Maud Olofsson är en glittrande glad och stålhård gammaldags arbetsgivarföreträdare. VI ska skapa jobb,men med respekt för kollektivavtal och där man inte kan avskeda rakt av utan anledning. Vi lever faktiskt 2006 och inte 1925.Utvecklingen har faktiskt gått framåt.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM