TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hur har utrikesminister Carl Bildt det med ubåtarna ? Nu har Mattias Mossberg, huvudsekreterare för två ubåtsutredningar, krävt att sekretessen kring ubåtskränkningarna ska hävas. Han menar i likhet med SVT Uppdrag Granskning att ubåtarnas identitet nödvändigtvis inte haft sin hemvist österut. Uppgifter om gränskränkande NATO-ubåtar ska ha mörkats.

Carl Bildt var något av en huvudjägare vid tiden för ubåtskränkningarna. Nu är han utrikesminister och vägrar kommentera de nya uppgifterna. Han värjer sig för att behöva vara i närheten av frågan. Men trots detta så ligger den där och skaver. Återkommande poppar det upp uppgifter om NATO-ubåtar och Carl Bildt tiger.

Visst drabbar den här typen av debatter Bildts trovärdighet. Han är utrikesminister men vill inte röra i det förflutna. Vid tiden för kränkningarna talade han oavbrutet, men nu är det tyst som i graven. Tänk om det visar sig att Bildt och många andra hade fel ? Det rör självfallet om i etablisemanget, särskilt högerut ! Carl Bildt riskerar att bli kejsaren utan kläder !Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM