TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det har nu gått några dagar sedan partiledardebatten. Uppenbart är att det finns en stark nervositet och aggressivitet inom högern. Opinionssiffrorna viker. Människor protesterar. Politiken går inte hem.

Fredrik Reinfeldt är också påfallande tomhänt. Han talar om det som varit och vars resultat allt fler ifrågasätter. Ilskan och den nervösa arrogansen lyser återkommande igenom i hans försök att mästra. Men bara de egna som krampaktigt försöker hålla tron på honom levande imponeras.

Efter bara två år står Reinfeldt där och skyller problemen på omgivningen. Likt en stackare höjer han rösten när argumenten är svaga. Redan har han sin  tid bakom sig. Förnyelsen inom högern har aldrig funnits. Det handlar som vanligt att ge de rika ännu mer förmåner på vanligt folks bekostnad.

Nu försämras ekonomin och arbetslösheten förutspås öka. Inte blev det fler jobb för att de arbetslösa fick det sämre. Orättvisor skapar inte fler jobb eller gör människor lyckligare. Snarare tvätom.

Reinfeldt och moderaterna må fortsätta sitt självskryt och bli alltmer pompösa. Verkligheten är en helt annan än i de moderata propagandapamfletterna. Redan har de bränt sitt krut och blickar bakåt. Inte ens i försvarsfrågan klarar de av att föra en fungerande politik.......Snart når självskrytet vägs ände!2008-06-13, 15:08  Permalink
Andra bloggar om:  


Reinfeldt i partiledardebatten verkade som om han var i opposition, och egentligen är det nära nog så också, Siffrorna för alliansen är dystra .
Man kan säga så här, Göran P fick mycket gnäll skäll och allehanda kritik, Ja t.o.m för sin bostad.

Men aldrig jag märkte i tal en sån ilska sån desperation som Reinfeldt visar.

Rika har tagit för sig oerhört och värre lär det bli.
I Torekov i Skåne såg jag ett reportage, Stugor som skenar i pris unga som inte har råd bo kvar i trakterna utan de besätts av rika som betalar bra för dessa "friggebodar".

Dessa bostätter sig och på sikt väntar en social bomb när rika som blir många gamla endast lagt enorma pengar på dessa stugor, men ej inbetalat så kommuner får pengar för att bedriva vård när åldern kommer.

Nåt är fel med fastighetsskatten när det kan skapas kapitalistmonacon även i Sverige.

Kolla detta inslag:
http://www.va.se/tv/2008/06/har-ar-torekovs-dyraste-hu/index.xml
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM