TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vad ska man tro om vänsterpartiet ?  Efter att ha följt en del av debatten och besluten på deras kongress blir jag fundersam. I riksdagen har man krävt högre skatter, men nu står Ohly där och talar om att att acceptera högerns skattesänkningar. Vidare fattas det beslut av modell, "anställda har vetorätt mot företagsnedläggningar". Någon realism bakom sådana beslut finns inte.

Det som borde vara viktigt för vänsterpartiet nu är att i beslut markera en realistisk hållfasthet. Socialdemokraterna, vänsterpartiet och miljöpartiet måste hålla ihop för att kunna slänga ut högern från regeringsmakten. För mycket av konstiga symbolbeslut och tvära kast i politiken är därför inte bra. Ohlys "allvar" om att kraven på ökad flygsäkerhet är en internationell konspiration är också märkligt och imponerar bara på hans närmaste.

Uppbart är att vänsterpartiet har problem med politiken och framtiden. Doppningen till 4.6 procent i dagens opinionsmätning är något som bekräftar situationen. Det känns som det hade varit bättre om vänsterpartiet inte hade haft partikongress.2008-06-08, 11:32  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM