TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hillary och Barack

John Edwards som är den demokratiske kandidat som i åsikter och stöd legat närmast det amerikanska facket hoppar nu av. Beskedet är i och för sig väntat. Det ska bli intressant att se vilken kandidat han i slutändan förordar, Hillary Clinton eller Barack Obama ?

Min bedömning är att Hillary Clinton slutligen är den som blir demokraternas preseidentkandidat. Troligtvis är hon den av demokraterna, trots att hon är omtvistad, som i slutändan har den största möjligheten att samla väljare. Hennes och Bill Clintons erfarenhet av både regerande och valrörelser kan bli avgörande i sluttampen på valrörelsen.

Borde inte Hillary Clinton och Barack Obama kunna bli ett starkt team i presidentvalskampanjen ?  Hillary som presidenkandidat och Barack som vice är en kombination som innehåller både erfarenhet och förnyelse. Jag tycket det låter som en stark och bra kombination.2008-01-31, 11:21  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag har svårt att tänka mig att dessa två rivaler med en hetsig valrörelse bakom sig skulle ingå en politisk duo. Clitions har en tendens att mobilisera republikanska väljare så för republikanerna är det bästa motståndet Hillary Clinton.
Jag har svårt att tro Hillary Clinton och Barack Obama skulle vilja ha med varandra i sina respektiva team.

Och i motsats till Adrian så tror jag att Hillary Clinton har bäst chans att besegra den republikanska partiapparaten.

Min bedömning är att Obama kommer att bli en lätt match för de republikanska attacker som garanterat kommer att komma.

Obama har vidare inte tydliggjort vad han vill åstadkomma med sitt prat om förändring. Obama saknar substans och innehåll.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM