TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Olof Palme var under sin tid som partiordförande och statsminister en inspiratör av av oerhört stora mått. När han besökte olika delar av landet var alltid uppslutningen stor. Få kunde tända en publik såsom han kunde. Jag minns hans besök vid SSU:s kongresser som riktiga höjdpunkter.

Olof Palme ledde partiet i med- och motvind. Hans breda internationella engagemang förnyade och förde in starka ideologiska dimensioner i rörelsen. Ungdomar tändes och fick intresse för socialdemokratin.

Nu finns många dokument, händelser och fakta om Olof Palme och hans gärning arkiverade på en ny hemsida : www.olofpalme.org  . Jag rekommenderar ett besök på denna hemsida som handlar om en av socialdemokratins och Sveriges verkligt stora ledare.2008-01-24, 11:11  Permalink
Andra bloggar om:  


Old news. Sidan har funnits ett bra tag nu, men likväl intressant.
Största arvet efter Palme var något väldigt få Socialdemokrater idag visar - karaktär.
Vi behöver Palme även idag. Som inspiration och som förebild. Hans ideologiska kompass och övertygelse saknar tyvärr vårt parti idag. De gångna tiotalet år har varit mer förvaltande än samhällsbyggande.
Den hemsidan är en riktig skatt. Att där fritt få hämta kunskap och inspiration är fantastiskt.
Vilken gåva!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM