TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Socialdemokraterna har 45.2 procent i den opinionsmätning som presenteras idag. Högeralliansen har 39.9 procent. Och socialdemokraterna och miljöpartiet har tillsammans över 50 procent. I Stockholm leder nu oppositionen med 0.6 procent över högerblocket.

Så ser opinionsläget ut i dagens Sverige. Och i takt med snålblåsten blir Fredrik Reinfeldt allt mer egensinnig och lynnig. Han klarar inte att hantera de hårda vindarna. Utan han flyr in i besvärjelser om att han går i takt med folket fast det är uppenbart för de flesta att så inte är fallet.

När han försöker stå över partipolitiken men samtidigt med föga framgång försöker mästra MOna Sahlin blir intrycket kluvet och ihåligt. Alliansregeringen haverar nu i opinionen. Men trots detta så håller hela den borgerliga mediakåren igen på trycksvärtan.

Hade socialdemokratin varit i motsvarande läge så hade krisreportagen avlöst varandra. Så visst har det betydelse vem som äger och styr medierna. Det finns en viss fördragsamhet med Reinfeldt och den höger som man hjälpt till makten. Men oavsett detta så inser nu de flesta att kejsaren är naken !"Det finns en viss fördragsamhet med Reinfeldt och den höger som man hjälpt till makten".

Vad menas med denna mening? Förklara !
Bengt..

Jag läser det så att det finns tolerans med Reinfeldt och den höger som man hjälpt till makten..

Men jag kan ju ha fel. Men jag känner oxå att det är så. Och ca 80% av media är ju borglig så det blir nog lätt så då...
Håller med på att massmedia ventilerar inte högerregeringen fullt ut. De skriver bara det negativa de blir tvungna till men inte allt.

Hade det var en S-regering så hade det varit spalt upp och spalt ned på flerar sidor med kritik.

Minns någon hur det såg ut före valet?
Högermedia?

Det finns enbart vänsterextrem media i Sverige.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM