TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Slarviga och trötta var högerns företrädare under den allmänpolitiska debatten. Ett tydligt exempel på detta var nye folkpartiledaren Jan Björklunds påstående om att "alla inte kan leva på bidrag". Vem sjutton är det som tror det ? Ingen, vad jag vet.

Det har heller aldrig förts någon politik i detta land där inriktningen var att "alla ska leva på bidrag". Däremot är det rimligt att det finns bra försäkringsnivåer när människor blir sjuka eller arbetslösa. Man ska inte behöva drabbas av ekonomisk kris i dessa lägen.

Men slarvigt och fördomsfullt sladder som många gånger präglar högerns undervegetation väller genom Björklunds pladder nu upp i riksdagens kammare. Tecknen på att regering börjar bli sönderkörd är tydliga !2008-01-16, 14:04  Permalink
Andra bloggar om:  


Mitt inlägg från en föregående visar på sanningen för många arbetssökande idag.

Det känns som a-kassorna är rena nazisterna nu när jag tyvärr blivit arbetslös...........

Folk mår dåligt, men Reinfeldt fortsätter att tiga och titta med sina (ondskefulla) rådjursögon. Då jag inte hade bra kunskaper nog i konkurrensen med mina arbetskamrater så försökte jag höra med arbetsförmedlingen om möjligheter att vidareutveckla mig, så jag blir mer attraktiv på arbetsmarknaden. Då försöker de slingra sig och säger att de nu har hemskt knappt med pengar så inga åtgärder kan vidtas. Jag har förr varit arbetslös. Då var det flera månader, månader som jag kände mig mer och mer värdelös. Jag sökte till en utbildning, men arbetsförmedlingen kräver då ett studieavbrott av mig. Massor med papper och kanske pengar sedan om jag klarat mig från papperspolisen.

Folk mår dåligt. Det borde herr Reinfeldt se istället för att prata om sina eviga skattesänkningar. Se istället till att inte människor sänks, vi är ju trots allt människor.

Inte eviga fuskare som moderaterna själva. Vi försöker inte roffa åt oss, vi försöker bara överleva och utvecklas.

Men det vill inte Reinfeldt! Istället för "innestängande åtgärder", så får vi ingenting

Jag känner en firma som är intresserad av att anställa mig, men då behöver jag mera kunskaper, kunskaper som arbetsförmedlingen inte med sina mycket begränsade resurser inte vill helst ge mig.

För att få ersättning utav a-kassan får jag inte heller ta eget initiativ till studier, för då får jag ingen ersättning.

DETTA OM NÅGOT ÄR "INNESTÄNGANDE ÅTGÄRDER".

Jag vill göra något åt min arbetslöshetssituation, det om något måste väl premieras?????
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM