TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Efter att ha läst på olika bloggar om en man vid namn Greger Hatt så har jag nu idag läst hans inlägg i SvD. Han lämnar nu socialdemokratiska partiet. Efter att ha läst hans inlägg så sörjer jag det inte !

Mannen i fråga hör tydligen till den gruppering som ofta finns i maktens närhet. Talskrivare, rådgivare, lobbyist eller vilken titel som för tillfället gäller. Jag ser att han hunnit med att vara talskrivare åt både Ingvar Carlsson och Svenskt Näringslivs förre VD Ebba Lindsiö. Det är för mig en kombination som leder till funderingar om substansen i den ideologiska hemvisten.

Röstar man dessutom på moderaterna så ska man helt enkelt inte vara medlem i socialdemokratiska partiet. Så enkelt är det. När han nu dessutom hyllar sänkt a-kassa, sänkta ersättningsnivåer och inte ser det ålderdiskriminerande i det nya förvärvsavdraget så stärks bara intrycket av att han gör rätt.

Men jag hoppas nu innerligt att den gode Hatts karriär som rådgivare och talskrivare inom socialdemokratin är över. Ibland har intellegenta och trendkänsliga människor  som haft för svag ideologisk kompass haft för enkelt att ta sig fram. Här finns det anledning till självkriktik inom socialdemokratin !hm så sant så sant, men att ta sig fram lätt .... tja det är väl inte bara trendkänsliga. En del är på rätt ställe vid rätt tidpunkt och blir valda. Andra som man önskade som väljare och medlem kanske inte får chansen för att man i toppen håller hårt i uppdragen.
Hattar och mössor trodde jag tillhörde det förgågna..ha-ha.
Men seriöst så förstår jag inte hur Ingvar Carlsson kan ha anlitat en blåsmurf? Jag som haft höga tankar om Ingvar, till skillnad från Persson som är främsta orsaken till högerns framgångar.
I SSU trodde jag benhårt på den demokratiska socialismen men nu inser jag att sossarna aldrig kommer att på allvar ta itu med klassamhället.
Avståndet mellan folk och folkvalda håller på att bli bråddjupt och ingen politiker vågar ens andas detta faktum. Men att sticka huvudet i sanden hjälper knappast i längden.
ja, det tror jag med. Många ulvar i fårakläder som tar sig fram. M som inte har någon större känsla för helhet, medmänniskor, historia etc.
Sen en del lösningar för industri etc : ständiga förbättringar, få med alla etc
(detalj bara, mer pengar till skolan!)

Intelligent stavas som i denna mening. Rock on förövrigt.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM