TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sverige kommer att gå in i självmordspakten 

 

Skall man hitta någon fördel i det så är det väl att jag och andra nationalekonomer kommer få möjlighet hur en modern depression ser ut och om den kommer skilja sig nämnvärt från den under 30-talet.

 

Lika lite som en kirurg önskar krig trotts att hans yrkesgrupp kommer lära mycket om att rädda liv önskar en nationalekonom det som kommer drabba europa. Men när det ändå händer så kommer det givetvis studeras noga, så kanske våra barnbarn inte är lika dumma som oss som inte lärde läxan våra mor och farföräldrar betalade ett så oerhört högt pris för.2012-01-26, 18:22  Permalink
Andra bloggar om:  


"I pakten framgår det inte att vi inte ska underställas några av reglerna i den, tvärtom framhålls det som en förutsättning för att kunna få delta i eurogruppens toppmöten. Där finns inga rättsligt bindande garantier för fackliga rättigheter, bara en allmän inledande strecksats. Det är också omöjligt att redan nu garantera något om undantag när pakten i framtiden ska bli en del av EU-fördraget."

Jonas Sjöstedt

Inte svårt att räkna ut var alla svikna socialdemokrater kommer att hamna.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM