TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Dessa talare enligt Facebook lyckades bara samla hundra mötesdeltagare på Sergels torg:

 

 

Anna Troberg, Piratpartiet
Maria Ferm, Miljöpartiet
Jens Holm, Vänsterpartiet
Occupy Stockholm
Linda Nordlund, LUF
Gustav Nipe, Ung Pirat
Hanna Wagenius, CUF
Anonymous

 

Länk: Se webbkameran Sergels torg klockan 1300 17:e mars

 

Vi socialdemokrater, genom den socialdemokratiska riksdagsgruppen, kan med stor stolthet lägga vår röst  för Datalagringsdirektivet på onsdag 21 mars klockan 1600. Och vi har här en seger.

 

Miljöpartiet och Vänsterpartiet svek överenskommelsen om en gemensam linje i Datalagringsdirektivet i valkampen 2010.

 

Facit av det rödgröna samarbetet:

 

I undersökningarna ett fall för socialdemokraterna från 45 procent till 30 procent när det rödgröna samarbetet blev känt.

 

 

Inga kommunister och miljöpartister i en socialdemokratisk regering!

 

  

 

Svar till alla kommentarer (2012-mars-19 16:00).

På onsdag röstar den stolta socialdemokratiska riksdagsgruppen ett ja på förslaget datalagringsdirektivet.

Datalagringsdirektivet handlar om brottsbekämpning.

Därför är det helt rätt att påpeka att Socialdemokraterna står på polisens sida och Vänsterpariet och Miljöpartiet står på brottslingarnas sida.

Eftersom Piratpartiet säger ja till barnporr är det inte konstigt att piratpartister protesterar att Datalagringdirektivet röstas igenom på onsdag och blir verklighet 1:a maj.


Tommy.

 

Mitt revolutionsnamn - Minata.

 

 

Observera detta är mitt svar även på framtida kommentarer.

 

2012-03-18, 01:09  Permalink
Andra bloggar om:  


Så du känner stolthet över att bryta mot Sveriges folkrättsliga åtaganden? Du känner stolhet över att införa ett direktiv i svensk lag trots att till och med kommissionen i sin uppföljning i april 2011 har konstaterat att direktivet i flera avseenden bryter mot Europakonventionen? Du känner stolthet att införa ett direktiv trots att Europeiska datainspektionen har konstaterat att den information som insamlas missbrukas? Du känner stolthet över att införa ett direktiv som innebär total övervakning av alla medborgare trots att bevisen för att övervakningen har betydelse för bekämpning av brottslighet helt saknas? Ja, om du känner stolthet över detta så säger det rätt mycket om dig och om socialdemokratin.


Tommy Rådberg: Socialdemokratin är stolt över att stå på polisens sida i frågan om Datalagringsdirektivets införande. Vänsterpartiet och Miljöpartiet står här på bovarnas sida.
Så var har du bevisen för att DLD kommer leda till att fler bovar fångas in? Du vet väl att Eu kommissionen, kommissionär Malmström samt Eu:s datainspektion alla har erkänt att dessa bevis helt saknas. Men du har alltså tillgång till annan bevisning? Vilka då? Du är som folkvald skyldig att redovisa dessa nu när du vill begå folkrättsbrott.

Eftersom inga bevis finns - tills du har presenterat dina såklart - så är det enda du kan vara säker på vara, att du medverkar till att kartlägga och avlyssna helt vanliga och laglydiga medborgares liv, kontakter med psykologer, läkare, politiska åsikter. Varför anser du det vara en seger att kunna genomföra en sådan kartläggning av vanliga medborgare? På vilket sätt har du tänkt använda denna information? Du vet väl att Eu:s datainspektion har konstaterat att det förekommer ett utbrett missbruk av information som insamlats med stöd av DLD? Om inte kan du läsa på lite mer här innan du svarar: http://ec.europa.eu/justice/policies/privacy/news/docs/pr_14_07_10_en.pdf


Tommy Rådberg: I P1 morgon debatterade en polis och representant från Bahnhof. Polisen körde över Bahnhofkillen. Det finns flera exempel på att uppgifter från datatrafik har använt vid bevisning mot barnporrbrottslingar.

Socialdemokraterna står stolta på polisens sida. Miljöpartiet och Vänsterpartiet står på brottslingarnas sida.

I EU röstade piratpartisten och en tjeckisk kommunist på ett avslag på antibarnporrsdirektivet.

Att Piratpartiet säger ja till barnporr kan förklara engangemanget för ett nej till datalagringsdirektivet.
Snygg retorik där: Piratpartiet säger Ja till barnporr. Är du verkligen representativ för den socialdemokratiska riksdagsgruppen?

Ja, datatrafik har använts av polisen. Notera dock att det polisen talar om är sådan datatrafik de fått tillgång till efter en brottsmisstanke och efter att prövning skett i domstol. Nu vill du ha total övervakning alltid av alla. Du ignorerar att bevisen saknas, eller menar du att kommissionen, Malmström och EUs datainspektion ljuger när de säger att bevisen saknas? Vilka motiv skulle de ha för att ljuga om detta? Tror du kanske att kommissionen m.fl. har infiltrerats av illasinnade miljöpartister och kommunister?


Tommy Rådberg: Här kan du läsa mer om Piratpartiet. Barnporrpartiet.

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1863&blogg=52526

Jag är ett stort fan av den socialdemokratiska riksdagsgruppen.

Datalagringsdirektivet handlar om brottsbekämpning inte övervakning.
... Liek, srsly?

Du känner dig stolt över att rösta för en lag som samtliga av riksdagens ungdomsförbund är emot? Du känner dig stolt över att rösta för en lag som är ett så uppenbart brott mot mänskliga rättigheter? Du känner dig stolt över att införa ett register som är mer långtgående än det de hade i det forna Östtyskland?

Jag vet då själv vad jag inte kommer rösta på nästa val iaf... :)


Tommy Rådberg: Bra - socialdemokraterna vill bara ha röster från människor som står på polisens sida. Inga brottslingsarselsslickare.
Enda sättet att undvika kommunister i en socialdemokratisk regering är att vända sig till fascismen, något ni är på god väg att göra iom erat ja till DLD. Det som förbryllar mig mest är att socialdemokratrin skall stå för ett tryggt samhälle med verktyg för en öppen debatt eller är eran mening att en öppen debatt bäst förs med krypterade internetuppkopplingar?
Det är bra att du står upp för den här lagen och tar ansvar.

Då vet vi vem vi inte ska ge tillbaka jobbet 2014. Gör det bästa av de två år du får.
Bara för att det var lite folk på plattan innebär det inte att resten stödjer det. Om media inte varit en enda stor loppis så skulle fler veta om vad DLD verkligen innebär, och hur det kommer påverka deras privatliv och information.

Snälla, kan vi inte skrota personuppgiftslagen också?
Ditt förakt för människors frihet är skrämmande!

Att övervaka alla medborgare är inget vi i Sverige skall syssla med. Det är östtysk stasi politik det!

Usch!
Idiotiskt av dig...kanske inte var där men de kommer få min röst vid nästa val!
"Tommy Rådberg: Bra - socialdemokraterna vill bara ha röster från människor som står på polisens sida. Inga brottslingsarselsslickare."

Så om jag tycker att de 200 miljoner årligen som direktivet medför kan spenderas bättre på att... tja... Anställa och utbilda ett hundratal nya poliser istället för att införa massövervakningsregister som löser 0.002% fler brott på bekostnad av allas privatliv är en bättre investering, då är jag emot polisen? Right.
Det är såna där åsikter som gör att jag lämnat S.

Jag var socialdemokrat så länge jag ansåg att partiet följde sin gamla ideologi. Då tänker jag till exempel på Wigforss anda. Han ansåg att politikens uppgift var att underlätta för människorna att leva sina liv som de själva ville.

Din uppfattning tycks vara att politikens uppgift är att kontrollera att medborgarna hela tiden gör som politikerna vill.

När jag läser om dina åsikter så blir jag rädd, rädd därför att inget regeringsalternativ står på folkets sida mot makten.
Frihet? Med idiotiska lagar som SOPA och ACTA så har vi nu Socialpartiets röst på Datalagringsdirektivet.

En bra lag i sig... för brottslingar MEN den ska inte utnyttjas för spionage på oskyldigt folk. Sverige är känt för fönstertittare så vi kan lika gärna stryka det.

För brottslingar eller misstänkta så ska man kunna tracea, ladda ner och bevaka data denne skickar och tar emot. Jag säger det åter igen... brottslingar. Detta ska då inte påverka oss oskyldiga.

Övervakar det oskyldiga = Dra åt H*
Övervakar misstänkta och brottslingar = BRA.

Så hur är det?
Bra att du själv bryter mot reglerna för kommentarer på denna blogg.

Jag syftar självklart på att du utmålar Piratpartiet som ett parti som stödjer barnporr, och denna punkt bland reglerna som tydligt visas längst ner på sidan: "Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort: [...] kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga"

Om du, trots din uppenbara okunskap, ändå är folkvald uppmanar jag dig till att ta reda på vad DLD handlar om och hur det kommer att utnyttjas. Observera att jag inte säger "kan komma att utnyttjas", utan jag är helt säker på att det kommer göras GROVA kränkningar av folks privatliv utan att det ens handlar om misstankar till brott. Men visst, är man en dinosaurie som tycker att det här med internet måste regleras in i det sista så tvivlar jag på att man kommer ta till sig all information som finns om DLD.

"The ends justifies the means", eller? Visst, att stoppa barnporren är ett ädelt mål, men även om man med hjälp av en lag (som i slutändan kommer kränka hundratusentals, om inte miljontals, vanliga människor) kunde få bort all barnporr från internet, kan du ge dig tusan på att de ansvariga bara skulle småle och dyka ännu längre in i darknets osv där det blir ännu svårare att stoppa dem.

Jag skulle kunna ha skrivit ett par sidor längre om detta, men känner att du inte är värd att ödsla mer tid på då jag antagligen inte kommer få ett intellektuellt svar. Om du hellre vill debattera detta utanför allmänhetens synfält finns jag på mailadressen jag skrev in.
Stasi, DDR en våt dröm för en sosse!

Åsiktsregistrering något som man längtar tillbaka till.
Historien förskräcker, men inte för en betongsosse som längtar tillbaka till den gamla goda tiden.
Får tydliga SD-vibbar av denna sida!
Det som är verkligt skrämmande i det här är det samhälle som politiker som du aningslöst krattar manegen för. Att din intention är god tror jag säkert, men det är dessvärre resultatet som räknas. Gör något som våra barnbarn kan vara stolta över istället för att backa upp sån här skit.

Dock vill jag tillägga att det är bra att du tydliggör er inställning, eftersom det då blir lättare för mig att avgöra vilka som under inga omständigheter bör få min röst förrän det sker en rejäl omsvängning där.
Men Fy vilka kränkande omdömen..DU är en skam för socialdemokratin occh demokratisk anda överhuvudtaget! Oavsett vem som har rätt i sakfrågan är Piratpartisternas och andra meningsmotståndare det av omsorg om integriteten och inte försvarare av barnporr. Sluta att dra ner debatt på sandlådenivå och kränka många seriöst engagerade
Att du känner dig stolt när du TRAMPAR på hela det socialdemokratiska ungdomspartiet, är ta mig f*n inget annat än skam!

Att man kan ha mage att göra en sådan sak, utan att ens diskutera vilka egentliga följder det har för alla våra medborgare och vilken egentlig nytta det har, det är alltså något att vara stolt över?

Du borde skämmas, för du och alla andra som röstar för datalagringsdirektivet är en skam för Sverige. Inte minst för Socialdemokratin.
Vem försöker du övertyga? Omgivningen eller dig själv?
Du är en skam för ditt parti. Det är tur att inte alla socialdemokrater har en så vidrig attityd som din, det hade varit sorgligt. F.ö jag lägger min röst på ett parti som inte är ute efter att övervaka mitt varje steg som om jag vore kriminell. Hoppas du hamnar i skiten på grund av DLD, du förtjänar inte bättre.
Du är en skam för ditt parti. Det är tur att inte alla socialdemokrater har en så vidrig attityd som din, det hade varit sorgligt. F.ö jag lägger min röst på ett parti som inte är ute efter att övervaka mitt varje steg som om jag vore kriminell. Hoppas du hamnar i skiten på grund av DLD, du förtjänar inte bättre.
Klart du är stolt.

På samma sätt som (S) länge varit stolt över DDR och betraktat DDR som en mönsterstat.

Du är stolt. På samma sätt som Berija var stolt över CCCP.

DLD är av ONDO. Förstå det.
Det är bra att socialdemokratin står för laglydighet. Men du är vald för att hjälpa till att stifta lagar som gagnar samhället, och i detta fallet har det nog glömts bort.
DLD är ett direktiv som gagnar brottsbekämpningen - genom att tvinga internetleverantörer att skapa stora loggarkiv flyttar man i verkligheten resurser från deras huvudverksamhet till brottsbekämpning. Samtidigt skapar man stora integritetsproblem genom att man i verkligheten åstadkommer ett underrättelseregister som praktiskt taget täcker varenda medborgare i landet.
Jag tycker inte detta är bra - jag tycker att det dels är fördelningspolitiskt fel, och dels förskjuter makt på ett mycket obehagligt vis.
Jag hoppas dock att dina väljare känner sig belåtna med ditt val. Jag kan tipsa om att de flesta brotten sker i hemmet - hade vi obligatorisk kameraövervakning i alla hem skulle polisen sannolikt kunna lösa väldigt många fler av de otäcka våldsbrotten mot kvinnor och barn som sällan ens anmäls idag. Jag tror nästan säkert att du och socialdemokratin kan känna att det bara är brottslingar som skulle misstycka mot en sådan lag.
Men snälla... Var stolt om ni lägger en röst på något som gynnar folket. DLD kommer ju bara att suga mer skattepengar som skulle kunna gå till att anställa mer poliser och jaga riktiga skurkar.
Om vi bortser att denna lag kränker europakonventionen artikel 8 (http://www.manskligarattigheter.gov.se/dynamaster/file_archive/020521/bb9e3648d3ba4bc99876ca6c6485a221/europa_501104.pdf).
Om vi bortser från att Sverige hänvisat till att lagen är onödig till EU-domstolen (http://europaportalen.se/2011/09/sverige-datalagringsdirektivet-ar-onodigt).
Om vi bortser från att Tysklad m.fl. länder tagit bort lagen då den går emot de mänskliga rättigheterna.
Om vi bortser från den undersökning som visade på att tyska folket (52%) inte ville använda telefon för känsliga ärenden (innan de avskaffade lagen).
Om vi bortser från att EU's datainspektion ifrågasätter lagen (http://www.europaportalen.se/2011/06/eus-datainspektion-ifragasatter-datalagring).
Om vi bortser från att den enorma prislappen endast löste 0.002% fler brott enl. undersökningar.
Om vi bortser från att information läcker och kan missbrukas.
Om vi bortser från att det går att komma runt lagen genom att använda brev istället för epost samt lämna mobilen hemma vid brott.
Om vi bortser från att information endast skulle hämtas ut vid grova brott, men innan den ens är på plats redan ska gälla småbrott.(https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=4133225)

Varför är du stolt ?

Om du föreslog att alla i Sverige skulle bära ett armband med GPS som lämnade information om vart du var hela tiden, tror du folk skulle acceptera det ?
Det är precis vad mobiltelefonen blir nu.

Om du gick ut med att de styrande numer misstror hela befolkningen, skulle folk inte reagera på det ?
Det är precis vad du gör. Du tror, baserat på dina svar, att vi som är emot detta är brottslingar. Det räckte med att vara vaken på historielektionerna för att se hur det kan gå. Dessutom går ni politiker jämt ut och kritiserar Kina, Iran osv. för deras övervakning av folket. DLD är betydligt mer effektiv än deras övervakning.

Om du gick ut med att DLD innehåller åsiktsregistrering(som är förbjudet enl. lag), skulle folk inte reagera?
Tack vare DLD kommer staten att veta mer om mig än vad jag själv vet.

Om du gick ut med att DLD skapar sociogram över varenda person i landet, skulle inte folk reagera?
Det räcker med att en vän till en vän gör något misstänkt så kommer jag också att undersökas fast jag är oskyldig. Tänk om jag ringer fel nummer och råkar komma till en brottsling. Då registreras jag som bekant till den personen...

Om du gick ut med att de enda som egentligen kommer att bli övervakade är vanliga svenson, skulle inte folk reagera?
Är man bara lite kunnig så tar det inte mer än 30 sekunder att kringgå denna spårning. (Läs: VPN) Detta vet brottslingarna så de kommer skydda sig. Eller så går man bara till sitt lokala bibliotek...

Att den som har rent mjöl i påsen inte har något att oroa sig för håller inte. Det är så många smutsiga fingrar som ska kontrollera mjölet...

Som du ser så finns det fler nackdelar än fördelar. Jag ser faktiskt inte en enda fördel med DLD. Så jag undrar varför ett demokratiskt styre misstror sitt folk till denna grad?

Jag kan tyvärr inte se någon annan orsak än att det handlar om att kontrollera befolkningen. Dvs. har inget med brottslighet att göra. De punkter jag räknat upp torde klargöra detta.

Svara gärna på detta inlägg enl. dina egna riktlinjer då jag ärligt vill veta varför du är stolt över detta. Reflektera gärna och argumentera emot mina punkter (Gärna även de som jag ironiskt "bortser" ifrån...)
Själv tänker jag med stolthet inte rösta på S, M, KD, C, FP 2014. Inga diktatoriska stazifasoner i min riksdag/regering/EP!!!
Piratpartiet 2014
Herre gud Tommy...

Jag saknar faktiskt ord.

Det skrämmer mig att tänka mig att människor som du potentiellt kan vinna politisk makt.
Polisen, ack ja, tidlöst på de godas sida! Var god bortse från 1940-talet där polisen beivrade lagar och regler som vi idag anser är förkastliga.

Kan du inte se problematiken med att man övervakar ALLA för att KANSKE komma åt "bovarna" är du naiv, idiot eller bägge.

Kan du inte se en problematik att vi vanliga medborgare får bekosta en enorm övervakningsapparat som bevisat, från Tyskland, är ineffektiv är du av likvärdigt mental kapacitet som beskrivet som ovan.

Ang barnporrpartiet, beivra självklart övergrepp på barn. Där ligger brottet, övergreppet på barn. Att använda äckliga bilder som skäl för att någon som t ex DU ska begränsa mina möjligheter att få fram information från http://www gö;r mig förbannad.

Vakna upp, sätt på hjärnan och tänk lite själv.
@Tommy: "Datalagringsdirektivet handlar om brottsbekämpning."

Så vad är bäst? Bränna 200 miljoner om året på att utbilda fler poliser och skydda vårt privatliv, eller...

Bränna 200 miljoner på ett direktiv som rakt av avskaffar vårt privatliv och löser 0.002% fler brott?
"Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:"
"kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga" = Tommy Rådberg måste vara jobigt att du bryter mot dina egna regler.
Du ska nog snarare se den dåliga uppslutningen som en effekt av det förtroende som svenska staten har byggt upp under lång tid, det har trots allt inte genomförts allför grava dumheter och i det stora hela funkar det mesta ganska bra. Varför ska man då ut och demonstrera?
Frågan du bör ställa dig är vad som händer när det förtroendet sviks? Det kanske går bra några gånger, folk muttrar lite och det tär naturligtvis lite på förtroendekapitalet men annars så märks det inte så mycket på kort sikt.
Den dåliga uppslutningen är snarare ett allvarligt sjukdomssymptom för den svenska demokratin. Men med tanke på sossarnas linje de senaste åren så är det kanske snarare helt enligt plan...

Vad tror du händer med de styrandes förtroendekapital när fler upptäcker hur det verkligen funkar? Okunniga, outbildade politiker som inte orkar sätta sig in i konsekvenserna av det de driver igenom och dessutom med en dåres envishet upprepar de lögner de blivit försedda med utan att överhuvudtaget vara kapabla till vare sig en egen kritisk analys eller att ta in annan information än den som kommer från deras egen organisation.

Vad tror du händer när förtroendekapitalet är slut och folk förstår att det som drivits igenom i själva verket har monterat ner demokratin och tagit bort en stor del av deras rättigheter och privatliv?
Har du noterat vad som har hänt och fortfarande händer lite längre söderut?

För att göra ett tappert försök att få dig ur vinkelvolten så har man sett i tyskland att andelen uppklarade brott i själva verket har sjunkit efter att DLD har införts. Om du läst lite datavetenskap och brydde dig om att analysera lite djupare än bara det du har rakt framför näsan så hade du inte bara förstått att det är vad som händer utan också varför det måste bli så.
Vilka är det då som står på bovarnas sida?
Alltså, seriöst? Har sådana som dig politisk makt i Sverige? Jag trodde inte det stod till såhär illa med vårt land. Nu blir jag allvarligt oroad och lite rädd. Varför skulle du vilja införa något ur boken 1984 rakt in i samhället? Är du inte riktigt klok, eller? VARJE GÅNG man infört system liknande detta har det går snett och utvecklats till något fruktansvärt. Detta är odemokratiskt så det förslår och jag blir så ledsen att sådana som du var de som hjälpte till med att förstöra demokratin i Sverige.
Vidrigt
Visste inte att socialdemokraterna nu hade Stasi som ideal.
Det värsta som finns, det ABSOLUT värsta, är när politiker låtas vara dumma i huvudet för att göra ett sarkastiskt uttalande. Eller när de hittar på saker själva som de sedan använder för att hacka på andra partier.

"Eftersom Piratpartiet säger ja till barnporr är det inte konstigt att piratpartister protesterar att Datalagringdirektivet röstas igenom på onsdag och blir verklighet 1:a maj."

Du vet mycket väl att piratpartiet aldrig har uttalat sig för barnporr, om du fortfarande tror det så har du ljugit såå mycket att du tror på dig själv, med andra ord har du gått och blivit galen. Men det vet jag att du inte är, du vill bara hacka ned på andra partier för att få det att låta som att "S" är det ända rätta. Vem som helst, piratpartist eller inte, kan se att det här är ren idioti som baseras på en missformulering.
Om du ska vara representativ för socialdemokraterna så är Socialdemokraterna ett idiotiskt parti, vilket jag fram tills nu, inte har trott att de är.
Skaffa en politikerkarriär som inte bygger på 'ljuga för sig själv för att skriva sarkastiska kommentarer-metoden.'
Tack.


Tommy Rådberg: I EU-parlamentet röstades det på barnporrdirektivet den 27:e oktober 2011.
541 röstade för förslaget, 2 emot och 31 lade ned sina röster.

De två som röstade emot barnporrdirektivet var den kommunistiska tjecken Jaromír KOHLÍČEK
och
Christian ENGSTRÖM, piratpartiet och svensk.

Ja till Barnporr är en viktig fråga för Piratpartiet.
vidrigt värre
Minata. Du hängde länge på min blogg och trollade.
Jag kan inte se det på annat sätt; antingen är du den största satiriker jag träffat, eller också den mest skadade rättshaverist världen skådat.
Det går inte att avgöra vilket.

Däremot går det att avgöra en sak, oavsett du skämtar eller menar allvar: Ingen person i Sverige skadar Socialdemokratin så mycket som du.

Även om du skämtar, att hela ditt upplägg är ett skämt, så går det inte att komma ifrån att du allt sedan 2008, kanske tidigare, har spridit ett sådant gift omkring dig att många läsare på webben kan börja få för sig att det finns andra partikamrater som delar din rättshaveristiska syn på dina medmänniskor.

För mig är Socialdemokratin ett öppet och varmt parti.
Du gestaltar det rakt motsatta, intar en sådan avskyvärd ståndpunkt i fråga efter fråga att vi är väldigt många som undrar över din mentala hälsa.


Tommy Rådberg: Det är segrarna som räknas.

Lex The Pirate Bay 2005 - Socialdemokraterna JA

IPRED-lagen - Socialdemokraterna JA

Datalagringsdirektivet - Socialdemokraterna JA
Smart sätt att förlora väljare på :)
Du menar att Miljöpartiet och Vänsterpartiet är på brottslingarnas sida när de är emot DLD? Sen när blev Sveriges befolkning brottslingar?

Duktigt gjort att få bort röster. Där har du iallafall något du har lyckats med.


Tommy Rådberg: Datalagringsdirektivet är eftersökt av polisen för att lösa brott. Mijöpartiet och Vänsterpartiet vill hindra att detta införs. Logiskt vill jag lova att Miljöpartiet och Vänsterpartiet är på brottslingarnas sida.
" På onsdag röstar den stolta socialdemokratiska riksdagsgruppen ett ja på förslaget datalagringsdirektivet."

Ja men vad bra att ni sa stolt nej de mänskliga rättigheterna vad ska ni stolt rösta igenom nästa gång? Varför inte göra som USA och gör Sverige till en polisstat där poliser misshandlar folk som protestera eller ni kanske bara föredrar extra övervakning på folk som protesterar för de är ju trotts allt potentiella terrorister.......

Behöver vi en ny förintelse eller något lika dramatiskt för att inse värdet i de mänskliga rättigheterna, i frihet?
I två val har Ni fått min röst. Både i riksdags-, landsting-, och kommunalval. Aldrig mer kommer Ni få min röst, om datalagringsdirektivet går igenom. Detta säger jag med stolthet!!
"Därför är det helt rätt att påpeka att Socialdemokraterna står på polisens sida och Vänsterpariet och Miljöpartiet står på brottslingarnas sida."
Jag hade ju hoppats att Socialdemokraterna står på sina väljares sida, men alla era väljare är ju tydligen potentiella pedofiler som var och en måste massövervakas av polisen. Lycka till i nästa val..
Hoppas att socialdemokratiska väljare ser detta för vad det är, socialdemokratins slutgiltiga assimilation i en borgerlig förtryckarstruktur.
Alla sansade och demokratiska socialdemokrater röstar (V) 2014, det enda socialdemokratiska partiet i riksdagen.
Nej, för mig blir det (V) nästa val. Du har helt förstört (S) för mig nu, så ignorant och korkad du verkar vara.

Att vara stolt över att hjälpa till att skapa en 1984-inspirerad stat där du förstör mänskliga rättigheter och kastar bort mänsklig frihet är inte okej, "Minata".

Tufft revolutionsnamn förresten.


Tommy Rådberg: Datalagringsdirektivet handlar om brottsbekämpning.
Det är människor som du som får mig att förlora tron på hela Sveriges politiska system. Men du skiter antagligen i det också, för varför skulle du bry dig om människorna du företräder?

Och nej, det här är inte effektivt när det kommer till brottsbekämpning. Vet du vad VPN är? Visste du att "brottsbekämpandet" har ökat med 0.002% (vääldigt mycket, verkligen) i Tyskland där man införde det 2009? "All in all, blanket data retention would have made a difference to 0.002% of criminal investigations at most. " (http://wiki.vorratsdatenspeicherung.de/Figures)

Vet du överhuvudtaget (ärligt talat) vad fanken du snackar om?

Du fick mig precis att välja bort Socialdemokraterna för resten av mitt liv från och med nu. Du kan ju hälsa folk inom partiet det, för du företräder mig fram till 2014 då jag röstade på S.

Tack för ordet.
Då vet man vart sossarna står för. Jag har varit socialdemokrat i hela mitt liv, men först på sista tiden börjat rösta på Piratpartiet, och hela tiden hoppats att Socialdemokratin någon gång skall vakna och lyssna på sina gräsrötter. Men helt klart så verka detta inte vara fallet. Härmed är jag inte mer socialdemokrat, aldrig mera socialdemokrat! Jag spottar på er! Fy skäms på er!

Förstår ni inte vad det är ni håller på med, vakna innan det är försent! Ser ni inte likheterna med diktaturer? Vi anklagar diktaturer för att vara odemokratiska, sedan så gör våra folkvalda sammasak? Går detta igenom så säger jag då upp min uppkoppling så fort jag får möjlighet. MObiltelefon. Allt!!
datalagringen handlar inte om brottsbekämpning utan om övervakning. Lagen hör hemma i en polisstat, alla de politiker som röstade för denna lag borde skämmas och avsättas.
Tar du verkligen alla dina mediciner som du är ordinerad?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM