TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag tycker att det är under all kritik att soldater som har varit i utlandstjänst och kommer hem skadade inte får den ersättning som de har rätt till direkt utan för att kunna få den måste de inställa sig personligen på arbetsförmedling samma dag som de kommer hem hur illa skadade de än är.

 

Alla människor även veteran borde behandlas med mer respekt utav samhället och staten som sänder ut dem till olika ställen i världen. Jag anser att den svenska veteranpolitiken måste bli bättre. Jag tycker att en veteran direkt när denne kommer hem ska få den vård som han/hon behöver för att kunna tillbaka till vardagen igen. Så ska de också vara med ersättningen.

 

Just nu behandlas denna fråga utav en socialförsäkringsutredning som regeringen nyligen har tillsatt, men den utredningen kommer att vara helt färdig om ett par år. Fast en del beräknas vara färdig redan 2011. Jag tycker att under denna tid som denna utredning håller på att de ska finnas tillfällig lösning på detta problem så att allvarligt sjuka människor soldater som vanligt folk slipper att infinna sig personligen på arbetsförmedlingen för att få sin ersättning.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM