TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Varför är vi så rädda för att ta debatt med Sverigedemokraterna?

 

Jag har idag roat mig med att epostvägen debattera med ett par sverigedemokrater. Ämnet var givet - invandring. Mitt intryck av båda de här herrarna var att de slingrar sig som ålar och ju konkretare frågor man ställer slingrar de sig alltmer.

 

Ta debatten med dem ordentligt - de kommer att falla ihop som korthus.2010-10-30, 20:56  Permalink
Andra bloggar om:  


Spelar ingen roll HUR ni gör..Inom ett par val så kommer sd att vara större än er sossar. Det kan du inte göra något åt. Spelar ingen roll hur många debatter du tar. Verkligheten speglar svenskens vardag.
Jag kan knappast ensam sparka sönder den ruttna byggnad som är Sverigedemokraterna. Men jag uppmanar alla mina partivänner och andra förnuftiga människor att ta debatten med dessa mörkermänniskor som utnyttjar aningslösa personers rädsla och fördomar för tvivelaktiga syften. Var Stina bentsson hör hemma vet jag inte men inlägget luktar rädsla och fördomar.
Mörkermänniskor kallar han mig? Tidigare var det nazist, rasist, främlingfientlig You name it.. att sätta en etikett på varje invandringskritisk svensk tjänar ni sossar inte på. Tro mig!

Det ända jag vill är att vi stoppar upp ett tag och låter dom människor vi tagit hand om får en chans att stadga sig och integrera sig i det svenska samhället.

Mörkermänniskor var det ja...
Stinas recept är enkelt men i vår onda värld uppstår ständigt nya oroshärdar som tvingar människor att fly. Vi kan inte göra som Stina föreslår eftersom världen inte är statisk.
Nu får du allt förklara dig Henning Bask.
Du visar med all tydlighet din oärlighet så nu får du allt förklara dig över dina uttalanden här.

"Jag kan knappast ensam sparka sönder den ruttna byggnad som är Sverigedemokraterna."
Vad är det för byggnad som är rutten?
Är det inte så att den politik du förespråkar är den ruttna byggnaden?

"Men jag uppmanar alla mina partivänner och andra förnuftiga människor att ta debatten med dessa mörkermänniskor som utnyttjar aningslösa personers rädsla och fördomar för tvivelaktiga syften."

Du ljuger om att du tar debatten när du inte har gjort det och sen kallar mig för "mörkermänniska"?
Är det så att du ser ned på mörka personer?
Jag kan köra ned dig till Rosengård och låta dig spatsera igenom området en kväll och efter det ska vi tala om rädsla och fördomar.

För övriga här så har jag nu på allvar gett Hennig chansen att ta debatten med mig via e-mail.
Vad har jag att förklara för Dig? Efter lite skuggboxning kom vi igång riktigt bra.

Tror Du jag ändrar uppfattning om Ditt parti efter en kväll i Rosengård?
Henning slingrar sig vilt och har svårt för att "ta debatten" nu när jag gav honom fria tyglar.

För den intresserade så kan jag nås på:

karl@provskjutet.se
Mycket bra skrivet Karl. Jag tror precis som du att Henning bor i ett fint villakvarter där det inte finns en invandrare på minst 2 mil. Då är det så enkelt att sitta framför datorn och propagera för massinvandring!
Sen en sak till henning, du använder som försvar att det finns en massa oroshärdar ute i världen. Och jag är beredd att hålla med dig. (oftast så finns dom i arabiska länder som för övrigt ligger 1 till 2 tusen år efter oss) Visst finns det människor som verkligen behöver våran hjälp. Och vet du vad? Jag är mer än beredd att hjälpa dessa människor. Men nu visar det sig precis som du vet att av alla människor som kommer till detta land är endast 2-3 % dom du kallar människor från oroshärdar.

Resten då som kommer hit och ska leva på våra skatpepengar? Vd berättigar dom att komma till Sverige?? Svara på det!
Du är välkommen att höra av dig Stina och dela med dig av dina erfarenheter.

Henning verkar ha svalnat av och vill inte svara längre på mailen.
Det var du som gjorde bort dig! men så även du ska förstå varsegod denna bjuder jag på

http://politisktinkorrekt.info/2010/10/30/pedagogisk-forklaringsmodell-om-invandringen/

Precis Karl, Henning skulle ta debatten med oss Sverigedemokrater. Hur lång tid tog det innan han gick och satt sig i finsoffan med frugan och glömde bort verkligheten??
Till Stina:
Jag bor i en trea med en stor somalisk familj rakt ovanför mig. De besvärar mig inte det minsta. Själv är jag gift med en ryska. V g styrk med fakta att 97-98 % av invandrarna ej kommer från oroshärdar. Och även om så är fallet - vad i himmelens namn är det för fel på invandrare? Rätten att röra sig över gränser och bosätta sig i andra länder tillhör av FN bl a vedertagna mänskliga rättigheter.

Till Karl:
När förnuftiga argument börjar tryta avfärdar Du det jag skriver som larv och erbjuder mig en tur till Rosengård.
Henning är en klassisk sosse han pratar och pratar sen när han förlorat debatten så är han tyst eller så stänger han detta blogginlägg!
Henning läs på migrationsverket eller fn har en bra sida med för du kan väl läsa? Rätten att leva på det som våra för och förföräldrar byggt upp är enligt Henning inget problem? Henning gör det klassiska felet han säger att han minsann har somalier i sin trapp. Jaha Henning är det alla somalier i Sverige? För i min trapp för de ett hemskt liv. Konstigt Henning...
Henning hela norra Somalia är ingen oroshärd. I Irak har det inte varit krig på över 3 år vad mer vill du veta?
Nej min bäste Robert jag tystnar inte! Jag vet inte var Du bor men inbjuder Dig till Norberg och en manifestation mot främlingsfientlighet som äger rum den 6 november.

För SD är ju inte främlingsfientliga, det säger ju er partiledare? Eller Du kanske inte är SD?
Inbjuder du mig? Underbart detta är historiskt en socialdemokrat bjuder in en Sverigedemokrat till en manifestation mot rasism. Självklart kommer jag!!!
Så henning anser att hela världen har rätt till det Svenska välfärdssystemet?

Är Henning rädd och har fördomar om Rosengård?

Siffrorna om procenten ang vilka som kommer med riktiga flyktingskäl kan du finna på Migrationsverkets hemsida.
Du kanske inte vill läsa det då du fnyser åt fakta och att det inte passar in i din världsbild.

Den stora Somaliska familjen ovan dig, är det den som försörjs av barnbidraget på 1500:- i månaden och där barnen drar in resterande pengar genom att dela ut reklam? Var det inte så du skrev?

Du har än inte presenterat några förnuftiga argument som jag kan avfärda.
Nu Henning ska du få försvara dig.
Varför drar du upp främlingsfientlighet när du talar om SD?
Förklara dig.
Om somalierna i Din trapp för oväsen har Du väl haft otur med grannar. Jag har haft svenska grannar som fört ett herrans liv. Man kan inte generalisera som Du gör. Ett av Dina inlägg andas en uppfattning som går ut på att invandrare är parasiter som lever upp allt som våra tidigare generationer byggt upp.

Även till Dig Robert: Vad är det för fel i att människor söker sig till Sverige även om det inte råder krig i deras länder? Vår invandring är noggrant reglerad, kom inte och påstå något annat. Dessutom sker en betydande utvandring varje år.
Precis som ni andra skriver så försöker Henning gömma sig bakom att han har en somalisk familj i trapphuset och att han är gift med en ryska. Detta ska göra honom mer trovärdig när det kommer till att propagera för mångkultur.

Henning, gå gärna och skramla med dina nyckar den 6 november. Du fattar inte hur dum du gör dig.
Henning felet är att de aldrig kommer in i samhället. Felet är att det tar i snitt 9 år för en invandrare att få en försörjning.Utvandring? Ja Henning den består av mestadels högutbildade som lessnat på våra höga skatter och låga löner


Henning Bask: Hur vet Du sammansättningen av utvandringen?
Karl, jag inbjuder även Dig till manifestationen mot främlingsfientlighet i Norberg den 6 november. Du bor ju nära så det kan Du vara med på. Er egen partiledare påstår ju att ni inte är främlingsfientliga så då utgår jag ifrån detta.
Dessutom är problemet att vi har hedersvåld, en stor överrepresentation när det gäller brott, terrorhot, lasermän och gud vet allt


Henning Bask: Brottslighet begången av invandrare ska givetvis bekämpas. Lika väl som all annan brottslighet. Men det försvarar inte hets mot invandrare.
"Vår invandring är noggrant reglerad, kom inte och påstå något annat. Dessutom sker en betydande utvandring varje år"

Jo vi påstår annat.
Hade den varit noggrant reglerad så hade du tex inte haft några Somalier i din trapp då Somaliska pass inte gäller här.
Vart hittar du sifforna på den betydande utvandringen?


Henning Bask: Jag hävdar bestämt att invandringen är noggrant reglerad. När min hustru skulle hit var det inte bara att komma. Det krävdes ganska mycket. Och hon var en ensam vuxen. Beträffande utvandringen så redovisas den varje år när landets befolkningsutveckling analyseras.
Jag upprepar:

Nu Henning ska du få försvara dig.
Varför drar du upp främlingsfientlighet när du talar om SD?
Förklara dig.
"Vad är det för fel att människor söker sig till Sverige fast det inte råder krig i deras hemländer"

Jo Henning.. Jag har inte det minsta lust att sitta och betala för människor som avskyr det svenska och svenskar. Invandrare som absolut inte vill integrera sig i det svenska samhället. Invandrare som vill fortsätta bo i ghetton och leva på samhället tills dom dör. Jag jobbar för att för att jag och min familj ska ha mat på bordet. Inte för människor som inte har ett behov att vistas i Sverige


Henning Bask: Vad vet Du om invandrares behov och vilja eller förmåga att integreras i vårt samhälle? Du slänger ur Dig några klichéer som Du absolut inte har några belägg för.

Du predikar intoleransens evangelium och anklagar mig för att vara feg. Du föraktar människor som ifrågasätter Ditt allmänna tyckande. I grunden är Du en rädd och missnöjd människa som svalt den förenklade lösning som SD torgför - stoppa invandringen så blir allt bra. Herrejesus - allt är judarnas fel lät det på 30-talet. Ser Du parallellen?


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM