TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Misstroende mot Wallström är orimligt

Anders Lindberg skriver i dagens ledare i Aftonbladet  Misstroende mot Wallström orimligt.
I samma tidning skriver moderaten, tidigare chefredaktören för Svenska Dagbladet och förre verkställande direktören för Sveriges Radio Mats Svegfors Jakten på Wallström är direkt oanständig. Detta stämmer väl överens vad jag anfört tidigare i Sveriges Television bedriver borgerlig hets mot regeringen och utrikesministern och
Angreppen på Margot Wallström visar att tryck- och yttrandefrihet har borgerliga förtecken, ytterst en fråga om demokrati.

 

Det kan inte vara muta säger Mats Svegfors

Mats Svegfors har en intressant artikel där han ingående reflekterar över varför detta hyresavtal inte kan vara en muta (vilket jag redan tidigare anmärkt i min blogg).  Eftersom detta alltså är självklart borde åklagarmyndigheten snarast sluta att ge populistiska journalister material för sina skandalösa skriverier och SvT för sina skandalösa nyhetsinslag.  Svegfors summerar: "Det som nu sker, när det gäller Margot Wallström, är ett journalistiskt tjyv- och rackarspel.
Händelsevis är det ånyo en kvinna som jagas. 

Finns en enda journalist med heder och civilkurage...?

Svegfors skriver: "O, vad jag skulle önska att det åtminstone fanns någon borgerlig politiker som kunde demonstrera intellektuell heder och civilkurage och gå emot detta eländiga drev. Det skulle dessutom kunna vara ett första steg mot att börja göra upp med den skam och den fläck på borgerlighetens banér som heter bostadspolitik. 
Ett av de första beslut som Fredrik Reinfeldts regering fattade var att i praktiken avskaffa fastighetsskatten. Över en natt blev ett stort antal statsråd och riksdagsledamöter mångmiljonärer. Om det inte hade varit så att detsamma gällt en betydande del av landets journalistiska etablissemang hade det nog uppmärksammats mer, det vill säga något.

Och jag tillägger: Finns en enda journalist på SvT med heder och civilkurage som kan göra nyheter som hederligt redovisar nyheter och avvisar tanken på att delta i det borgerliga drevet.  F.ö. har jag till granskningsnmämnden anmält nyhetsinslagen under den 18 januari 2016Också jag citerar i dag, ännu utförligare, Mats Svegfors' lysande artikel.


Bo Widegren: Väl värt att läsa hela, tack Enn för kommentaren.


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM