TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Obetänksamhet med lägenhet får borgerligheten att gå i spin!
I söndagens Gomorron Världen! uttalade Heidi Avellan med stöd av Alice Teodorescu och senare i ekot av Anna Kinberg Batra att detta var en ny skandal av Wallström, som var en person som drog till sig skandaler. När det gäller lägenheten så var det kanske en obetänksamhet, men hon har ju själv uppgett att hon undersökte och möjligen misstog sig i saken. Och de tre moderaterna har ingenting att pokomma med. Men nog skall de väl suga på karamellen. Det skulle vara intressant att se hur många borgerliga politiker och ledarskribenter i borgerliga tidningar som bor hos privatvärdar. Man kan ju utgå från att en majoritet av hyreshusägare tillhör den dolda borgerligheten… På något sätt måste man ju ordna så att politiker som inte är Stockholmare skall kunna ingå i regeringen.


Borgerligheten ger upp mänskliga rättigheter för att kritisera Wallström
Och man påstår att det är flera ”skandaler”. Särskilt uigraverande är det att kritiken av Palestinaerkännandet anger att borgerligheten sviker tvåstatslösningen och vill tala tyst om Israels expansionspolitik med ockupation av Västbanken med en halv miljon judar på palestinsk mark samt utomrättsliga straffmetoder. När det gäller Saudiarabien tycks borgerligheten inte vilja kritisera halshuggningar och ihjäl piskningar av oliktänkande. Man nonchalerar helt dessa uysystematiska brott mot mänskliga rättigheter och internationell rätt. Göran Greider uttrycker väl vad vi till vänster känner Stå på dig Margot Wallström.


Borgerlig press skjuter grovt på Socialdemokratin och vår feministiska utrikespolitik
Borgerligheten gick ut och påstod att Palestinaerkännandet var slarvigt förarbetat och förhastat. Därmed bekräftade man vad ovan sagts att man inte tog en tvåstatslösning på allvar. DN skrev ledare Erkänt principlösa boliner och att erkännandet ”inte förändrar ett dyft. SvD Per            kmGudmundsson Fel att erkänna Palestina nu. Allt för att tillgodose de starka israelvänliga skribenterna bland liberalerna. Peter Wolodarski skriver visserligen Saudiarabien begär respekt för piskrappen. Ungefär samtidigt publicerar DN en appell från 31 näringslivsdirektörer medd anmaningen Sveriges trovärdighet som handelspartner står på spel. Man har också påstått att saken skötts slarvigt av UD och Margot Wallström.


Frågan är egentligen: skall tryckfrihet ha borgerliga förtecken?
Nu gäller det som jag fattat det en övernattningslägenhet om 2 rok, visserligen centralt, men under en begränsad tid intill dess Margot Wallström hunnit ordna upp sitt boende. Visst det var dumt att inte ordna detta på annat sätt. Men inte har hon något att skämmas för. Skal vi skämmas då får vi allt gå över till ”andra” sidan och titta på de bankdirektörer som fått lägenheter i mångmiljonklassen  eller de borgerliga politiker eller skribenter som fått hyra fina lägenheter bl.a. i Stockholm. Detta antyder ett värre perspektiv. Nämligen att den tryck- och yttrandefrihet vi klhar i Sverige har borgerliga förtecken. Drevet mot Margot Wallström har bara till syfte att ramponera vår utrikesminister för att hon fört fram frågorna om Palestina och om Saudiarabiens och Israels brott mot mänskliga rättigheter. Mertalet av tidningar och media ägs också av samma finansiella krafter som har mest att affärsmässigt förlora på en utrikespolitik med feministisk grund, vilket naturligtvis både ledarskribenter och journalister är väl medvetna om. Detta är egentligen inte bara en fråga om tryck- och yttrandefrihet utan den mer än 100 år gamla frågan om politiken skall bestämmas av den med tjockaste plånboken.Vem skriver manus till Anna Kinberg Batra? Är det hennes make som är komiker?


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM