TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

En heterokämpe som stavar Sievert med dubbelw.
Öholm vad är det för en kuf som stavar Sievert med dubbelw? Förutom en säregen rättegångshistoria så uppmärksammade jag honom såsom moralkonservativ programledare för SvT. Man undrade faktiskt hur man hjkunde behålla honom i enlighet med neutralitetskravet i sändningsavtalet med staten. Kring 2006 när det började brännas för riksdagsbeslut om homosexuella äktenskap formulerade Öholm tillsammans katolska biskopen Anders Arborelius, pensionerade ärkebiskoparna Bertil Werkström och Gunnar Weman, pingströrelseföreståndaren Sten-Gunnar Hedin, juristerna Ulf Bernitz och Anna Maria Corazza Bildt, proffsboxaren Paolo Roberto mfl ett famöst upprop för bevara heteroäktenskapet . Bl.a. jag tog mig friheten att argumentera mot ”Bevara Äktenskapet” med BÄ, Bä – får man ljuga fritt?.


Siewert ser syne och ”homolobby” så fort samkönade pussas.
När Mark Levengood och Jonas Gardell fick leda Melodifestivalen så anklagade Siewert Öholm SVT för att ha "lagt sig platt för homolobbyn" och de gjort om tävlingen till reklam för homosexualitet.– SVT skulle därigenom ”ha kränkt tv-tittarna”. Siewert Öholm hade också inlägg att göra när Glenn Hyséns son Anton kom ut som homosexuell: ”Bögar kan inte spela fotboll.. Glenn har tre söner. Den ene är f.d. utlandsproffs, landslagsspelare, spelar i  jlIFK Göteborg och heterosexuell. Den minst framstående spelar i div 2 och tränar på grusplan – och är…gissa…homosexuell!” Siewert bryr sig inte om att anmärka att sönerna har olika ålder och att Anton är den yngste av de nämnda! Nej, han anser sig utan tvekan böra saluföra åsikten att bögar är sämre i fotboll!

Merkel: kristen skall tolkas som att homosexuella skall få gifta sig och adoptera barn
Nu under Almedalsveckan så är det återigen dags för moralpredikanten Öholm att kräva att Göran Hägglund att äntra ”Almedalens predikstol” och talar om en ”kristen politik” utan homosexualitet och surrogatmödrar. Han åberopar att ”Angela Merkel, Hägglunds kompis i det stora tyska kristdemokratiska partiet, inte alls har samma problem. Hon deklarerar gärna öppet både vad hon själv tror på och att hon är stolt over att C i partiet CDU står för just kristen”. Oturligt för Siewert Öholm är bara att minnesgoda lyssnare noterat blänkaren för ungefär 4 månader sedan att Merkel är på väg att göra omsvängningen i den nationella politiken att hennes parti, kristdemokratiska CDU, ska gå med på att registrerade partnerskap mellan homosexuella får samma juridiska rättigheter som äktenskap, dvs bl.a. gemensamt adoptera barn. Man skulle kunna säga att förutom att budskapet var inskränkt så var inte en siffra yurätt.


Var får Siewert Öholm allt ifrån: homoäktenskap gör unga män till nazister!
Öholm uppmanar också Hägglund att ta tydlig ställning mot homoäktenskap. Det handlar om manligt och kvinnligt. Vad händer med våra unga pojkar om man inte ger mannen en identitet, och om man då fullföljer det med samkönade äktenskap och att inget har någon betydelse. Då har vi det här med risk för nazism. Han varnar: "Unga män riskerar bli nazister". Efter detta kan man naturligtvis fråga sig om Siewert Öholms ställningstaganden är något att bry sig om. De saknar ju alla relevans. Det finns ingen                 asidentitetsforskning som talar om att identiteten skulle försvagas genom samkönat äktenskap. Det är snarare antagligt att de unga män som ingår äktenskap med varandra har en starkare identitet då de varit tvungna att kliva över den tröskel som heteronormen innebär. När det gäller den religiösa aspekten är Siwert Öholms budskap synnerligen magstarkt: Vad är grunden till att han som människa skall förminska GUDs allomfattande kärlek att enbart gälla heterosexuella förbindelser. Detta är för varje kristen en grov hädelse.

Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM