TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Regeringsorganet Dagens Nyheter mörkar alla negativa uppgifter om högerregeringen
Idag är det mycket tydligt att Dagens Nyheter tar sin roll som Högerregeringens försvarare i alla väder på djupaste allvar. På första sidan på i pappers- och webbtidningen intresserar man sig för ”Juholt tappar kvinnors stöd” . Man talar om Juholtaffären när det rätteligen borde kallas Mediagate, eftersom det är förmedligen av sanna nyheter som rämnade, och att partiet ”störtdyker när det rör sig 5-6 procent. Den gamle stöten Johannes Åman som gjorde ett misslyckat nummer för några dagar sedan, se min blogg De borgerligas falska drev och historieförfalskning , har nu skrivit en ledare med den moderatformulerade rubriken ”Med Juholt mot botten”  i realiteten rör det sig om att stödet för Socialdemokraterna ”rasat” från 34 till 28 procent och ”botten” alltså blacerat sig på 28 procent. Det är då att märka att det är en siffra bara någon procent under valrasultatet 2010 så ”botten” och botten... Han sura regeringsadvokatyr på slutet är signifikanta för DN: Ord hör till politikens allra viktigaste redskap. Men som svar på en kris som inte minst beror på organisatorisk oreda och sakpolitisk inkonsekvens bådar Juholts reaktion inte gott.


Maria Croft återigen undanskuffad och censurerad i webb-tidningen
Sökning på Maria Crofts på webbtidningen ger enbart aktuella noteringar 18/10 ”Splittringen finns fortfarande kvar”Hur ska S ta sig ur krisen?, 15/10 ”S ett parti i fullständig krisHåkan Juholt verkar ha tappat greppet om sitt parti”, 10/10 ”DN:s Maria Crofts: Juholt kan få gå redan under förundersökningen”. Man noterar att alla de anmärkta artiklarna var kraftigt negativa för Socialdemokraterna och dessutom påstående att Juholt gjort brottsligt. När Maria Crofts i dag skriver om hur statsråden Tobias Billström, Sten Tolgfors och Annie Lööf skrivit sig på annan ort medan familjen bor i Stockholm för att tillskansa sig 80.000 kr om året så hänvisas hennes mot de tre kritiska artikel för att de maximalt utnyttjar systemet till sid 14 långt inne bland sko och vinannonser. Naturligtvis utan blänkare med hänvisning från sidan 1 och i webbtidningen fullständig tystnad.


Håkan Juholts misstag men Högerregeringens ministrars girighet
Den nyhet som DN och övrig borgerlig press försöker dölja är det som Aftonbladet slog upp, nämligen att ministrarna Tobias Billström, Sten Tolgfors och Annie Lööf skrivit sig på annan ort medan familjen bor i Stockholm. Därigenom utnyttjar man den speciallagstiftningen som finns för bl.a. statsråd med dubbelbosättning. Till saken hör att statsråden mycket sällan besöker Malmö, Örebro resp Värnamo. Lööfs fall är mest fragrant eftersom hon var bosatt i Stockholm men i samband med partnerns flytt Stockholm skrev hon sig i partnerns bostad i Värnamo.

Skam att borgerliga tidningar mörkar allt medan när S var inblandad så blev det ett drev
Detta innebär att varken Juholt eller de nu nämnda borgerliga ministrarna gjort något olagligt. Medan Håkan Juholt gjort ett misstag så har de tre statsråden av ren girighet utnyttjat de gällande rglerna intill bristningsgränsen för att få ut ytterligare pengar från det allmänna. Att det dessutom förekommer miljonklipp i bostadsrätter och falska uppgifter om ansvar för bostadsrättsföreningar kryddar anrättningen till en riktig härva . Den bästa karamellen att suga på är kanske statsministerns uttalande: ”Han har, vad jag kan se, följt de regler som finns, säger Fredrik Reinfeldt” . Tala om skamligt. Och tala om de borgerliga tidningarnas förlorade heder.

Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM